nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mesyuarat Khas Majlis Raja-Raja Melayu Selesai

20 OGOS : Perbincangan Khas Majlis Raja-Raja berhubung isu pelantikan Perdana Menteri baharu yang bermula 3 jam petang tadi selesai dengan Raja-Raja Melayu dilihat meninggalkan Istana Negara sebentar tadi.

Sultan Terengganu, Sultan Mizan Zainal Abidin yang terawal meninggalkan Istana Negara pada jam 4.22 petang diikuti Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah.

Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz Ibni Almarhum Tuanku Munawir pula dilihat berangkat pulang pada jam 4.25 petang disusuli Pemangku Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al Sultan Abdullah Riayatuddin Al Mustafa Billah Shah pada jam 4.28 petang.

Turut berangkat meninggalkan Istana Negara ialah Sultan Kedah, Al Aminul Karim Sultan Sallehuddin Sultan Badlishah pada jam 4.30 petang diikuti Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah.

Terdahulu, perbincangan khas itu bermula berakhir kira-kiram sejam kemudian dimulakan pada pukul 3 petang tadi. Tumpuan seluruh negara hari ini terarah kepada Perbincangan Khas Majlis Raja-Raja.

Difahamkan ia adalah bagi membincangkan isu bakal calon Perdana Menteri baharu dan kerajaan, susulan peletakan jawatan oleh Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Perbincangan itu adalah yang ketiga berlangsung di Istana Negara sejak Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menaiki takhta Yang di-Pertuan Agong pada 31 Januari 2019 dengan yang pertama berlangsung pada 25 Oktober 2020.

Difahamkan, perbincangan itu diadakan selepas Yang di-Pertuan Agong berkenan menerima menghadap 114 Ahli Parlimen Barisan Nasional (BN), Perikatan Nasional (PN), Gabungan Parti Sarawak (GPS) dan Bebas semalam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.