nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hishamuddin ucap tahniah pelantikan Ismail sebagai PM ke 9

20 OGOS : Ahli Parlimen Semberong, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein merakamkan ucapan tahinah atas pelantikan Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebagai Perdana Menteri ke-9.

Hishamuddin akan membantu beliau sebaik-baiknya menerusi apa juga kapasiti demi kepentingan negara. 

“Saya telah sebut beberapa hari lepas, perkara terpenting yang negara perlukan ketika ini ialah kestabilan.

“Ia demi membolehkan negara kembali menumpukan terhadap usaha menangani krisis #COVID19, memulihkan ekonomi serta membela kesejahteraan rakyat.

“InsyaAllah, saya akan bantu sebaiknya menerusi apa jua kapasiti yang saya ada demi kepentingan negara tercinta. Selamat menjalankan amanah Datuk Seri. Semoga Allah SWT merahmati ketentuan ini,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini.

Senada dengan perkara itu, Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor berkata Ismail Sabri mempunyai kelayakan dan pengalaman yang diperlukan untuk memimpin negara ini. 

Datuk Seri Hajiji Noor

Beliau yang juga Pengerusi Gabungan Rakyat Sabah (GRS) berkata, Kerajaan Negeri GRS menyokong penuh Ismail Sabri dan mengharapkan hubungan negeri persekutuan ini akan membuahkan hasil. 

“Ini bukan hanya untuk mempercepatkan usaha membangunkan negeri ini tetapi juga yang antara lain mengambil kira hak-hak Sabah. 

“Kami merakamkan tahniah kepada Ismail Sabri atas pelantikannya sebagai Perdana Menteri Malaysia yang baharu. Kami akan meneruskan perjuangan ini dan isu-isu berkenaan dengan hak, keutamaan dan keperluan Sabah juga akan diteruskan.

 “Sekarang pergolakan kepemimpinan di peringkat Persekutuan telah diselesaikan, marilah kita semua bersatu, mengenepikan perbezaan, dan terus bergerak untuk memerangi pandemik COVID-19 serta membangun kembali ekonomi kita,” katanya. 

Pada masa sama, Hajiji turut merakamkan terima kasih kepada Perdana Menteri caretaker, Tan Sri Muhyiddin Yassin, atas khidmatnya kepada rakyat dan negara serta sokongan dan sumbangannya kepada Sabah. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.