nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Barisan jemaah Menteri perlu bebas dari kes mahkamah

20 OGOS : Barisan Jemaah Menteri yang bakal dilantik sekiranya Datuk Seri Ismail Sabri dilantik menjadi Perdana Menteri, hendaklah dianggotai dari pemimpin yang bersih dari sebarang pertuduhan dan kes di mahkamah.

Ketua Penerangan Pemuda PAS, Nazir Helmi memberitahu pihaknya menyambut baik sokongan bersyarat oleh Perikatan Nasional (PN) bagi memastikan keutuhan integriti dan kredibiliti barisan kerajaan.

Menurut beliau,pihaknya percaya bahawa undang-undang bukan sahaja perlu dilaksanakan, tetapi ia mesti terlihat dilaksanakan.

“Sekiranya mereka yang terpalit dengan kes mahkamah dibenarkan menganggotai Jemaah Menteri, dibimbangi akan wujud persepsi bahawa mereka menggunakan kuasa dan kedudukan untuk membebaskan atau melepaskan diri dari pendakwaan dan hukuman, apabila keputusan berpihak kepada mereka.

“Dengan itu, akan timbul sentimen yang tidak baik dan boleh mencalarkan kredibiliti kerajaan hari ini. Bagi Ahli Parlimen yang mempunyai kes mahkamah yang masih dibicarakan, mereka hendaklah memberikan tumpuan membersihkan diri mereka dalam perbicaraan dahulu. 

“Tanpa mengira siapa dan setinggi mana pangkat dan kekananan Ahli Parlimen tersebut dalam partinya

Kerajaan Perikatan Nasional sebelum ini telah meletakkan satu ikutan yang baik dengan memastikan tidak ada seorang pun Ahli Parlimen yang masih dalam perbicaraan di mahkamah, atas apa jua salahlaku jenayah, menganggotai barisan Jemaah Menteri. 

Dalam pada itu, Nazir menegaskan kerajaan hari ini harus dibina berdasarkan prinsip integriti, amanah dan kredibiliti agar kerajaan baharu terus dilihat berintegriti dan berkredibiliti sehingga Pilihanraya Umum yang akan datang.

“Justeru, kerajaan hari ini haruslah bersih dari sebarang tindakan yang boleh menyebabkan ia dilihat tidak bersih. Kepercayaan rakyat haruslah dikembalikan. 

“Lebih-lebih lagi kita sering diheret ke kancah kemelut politik yang berpanjangan akibat krisis politik yang tidak berkesudahan,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.