nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Teluk Kumbar, Teluk Bahang dilanda banjir

18 OGOS: Beratus rumah di Teluk Kumbar, Balik Pulau dan Teluk Bahang di Pulau Pinang dinaiki air kira-kira setengah meter berikutan hujan lebat berterusan selama lebih tiga jam mulai tengah hari tadi.

Hujan lebat sejak 12.30 tengah hari itu juga menyebabkan beberapa jalan raya terutama di Pulau Betong, Balik Pulau tidak boleh dilalui dengan kenderaan ringan kerana air melimpahi jalan dengan arus kuat.

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pulau Betong, Mohd Tuah Ismail berkata, antara kawasan terjejas  termasuk Kampung Sungai Burung, Kampung Terang, Titi Teras, Taman Seri Indah dan Pulau Betong dengan setiap kampung atau taman membabitkan lebih 20 rumah dan ada kediaman dimasuki air hingga hampir satu meter.

“Selepas menerima maklumat berhubung kejadian banjir kilat, saya terus turun memantau dan setakat ini tiada penduduk yang dipindahkan namun mereka telah mengambil langkah segera dengan menyelamatkan barangan terutama peralatan elektrik di rumah masing-masing.

Banjir sedalam satu meter menjejaskan beratus buah rumah di Teluk Kumbar dan Teluk Bahang, Pulau Pinang hari ini.

“Ada rumah dilanda banjir hingga paras pinggang orang dewasa iaitu kira-kira satu meter dan beberapa jalan raya turut dinaiki air hingga paras lutut dengan arus deras, ia berbahaya kepada kenderaan ringan seperti motosikal. Saya minta semua orang lebih berhati-hati kerana bimbang perkara tidak diingini berlaku,” katanya dalam satu kenyataannya hari ini.

Mengulas lanjut, Mohd Tuah berkata, sehingga 6 petang, hujan masih renyai-renyai dan pasukannya masih memantau kawasan terjejas bagi melihat bantuan keperluan yang diperlukan penduduk.

ADUN Bayan Lepas, Azrul Mahathir Aziz pula  berkata, puluhan rumah di Teluk Kumbar di sini turut dilanda banjir kilat dan pusat pemindahan transit untuk mangsa banjir telah dibuka di Dewan Al Barakah, Masjid Maqbul Teluk Kumbar.

“Saya telah maklumkan kepada penduduk yang rumah mereka dilanda banjir agar berpindah segera kerana banjir kilat agak luar biasa ini menjejaskan sekitar 300 buah keluarga berikutan hujan lebat dan berpanjangan,” katanya.

Seorang penduduk, Mohd Syukri Razak, 50-an yang tinggal di Pulau Betong berkata, dia dan ahli keluarga lain bertungkus-lumus memindahkan perabot serta barangan elektrik ke tempat lebih tinggi kerana bimbang keadaan banjir boleh menjadi lebih buruk.

Katanya, air mula naik dan memasuki rumah sekitar 4.30 petang tadi berikutan hujan lebat tanpa henti dan dia bernasib baik kerana sempat memindahkan barangan elektrik ke tingkat atas rumah dua tingkatnya.

“Air mula naik di pekarangan rumah hingga ke paras lutut sebelum masuk ke dalam rumah, walaupun hujan telah mula renyai sejak 6 petang namun banjir tidak menunjukkan surut. Jika keadaan makin teruk kami mungkin pindah ke pusat pemindahan kerana bimbang keselamatan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.