nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS sudah ada SD Ahli Parlimen Calon PM

17 OGOS: PAS sudah sediakan semua akuan bersumpah (SD) Ahli Parlimen berhubung pemilihan calon perdana menteri (PM) untuk dipersembahkan kepada Yang di-Pertuan Agong, esok.

Perkara itu disahkan sendiri oleh Timbalan Presidennya, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man dalam satu hantaran menerusi akaun rasmi Facebooknya sebentar tadi.

Tuan Ibrahim berkata tindakan itu diambil selepas beliau mewakili PAS diterima menghadap oleh Yang di-Pertuan Agong bersama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), UMNO, Pejuang, Warisan, PAN, DAP dan PKR pada hari ini.

Berikutan itu, Tuan Ibrahim berkata baginda juga menitahkan kerjasama semua pemimpin parti agar mewujudkan keharmonian, ketenteraman dan memberi fokus kepada isu kesihatan, ancaman COVID-19, keadaan ekonomi rakyat dan negara.

TUAN IBRAHIM

“Baginda juga menjelaskan bahawa proses pelantikan PM akan dilaksanakan menerusi SD oleh setiap ahli parlimen. SD perlu diserahkan sebelum jam 4 petang esok. Pengesahan oleh setiap MP akan diperlukan.

“PAS menyambut baik titah baginda agar keutamaan mesti diberikan untuk kesejahteraan rakyat dan negara buat masa ini sehingga Pilihan Raya Umum ke-15 boleh diadakan.

“Insya-Allah, saya ingin memaklumkan bahawa PAS telah bersedia dengan SD ahli Parlimen PAS untuk dipersembahkan kepada baginda,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Terdahulu, portal PNBBC melaporkan Yang di-Pertuan Agong menitahkan semua Ahli Parlimen perlu menghantar surat akuan menyatakan dengan terang dan jelas seorang Ahli Dewan Rakyat yang diberikan kepercayaan untuk menjadi perdana menteri Malaysia Yang Ke-9, sebelum jam 4 petang, esok.

Tindakan berkenaan perlu dilaksanakan mengikut kuasa budi bicara Yang di-Pertuan Agong di bawah Perkara 43(2)(a) Perlembagaan Persekutuan perlu melantik seorang Ahli Dewan Rakyat yang di dalam hemat Seri Paduka Baginda mungkin mempunyai kepercayaan majoriti Ahli Dewan Rakyat sebagai perdana menteri.

Berikutan itu, Tuan Ibrahim juga menyeru semua pihak agar kekal bertenang dan menjaga kesihatan diri dan keluarga.

“Kita yakin akan kebijaksanaan baginda untuk mengakhiri kemelut politik ini dengan jayanya,” tambah Ahli Parlimen Kubang Kerian merangkap bekas Menteri Alam Sekitar dan Air itu.

Tuan Ibrahim mewakili Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk menghadap Yang di-Pertuan Agong di Istana Negara, pada jam 2 petang tadi.

Yang di-Pertuan Agong memanggil semua ketua parti politik utama bagi menyelesaikan segera kemelut pelantikan perdana menteri susulan peletakkan jawatan Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Kabinet kerajaan PN selepas hilang sokongan majoriti Ahli Dewan Negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.