nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

DUPP tolak sebarang kerjasama dengan golongan kleptokrat

17 OGOS :Dewan Ulamak Pas Pusat (DUPP) menolak sebarang kompromi bersama kelompok kleptokrat yang cuba menggugat proses pentadbiran negara serta menginginkan berlakunya penyalahgunaan kuasa.

Ketuanya, Datuk Dr Nik Muhammad Zawawi Salleh berkata, ini sebagaimana pendirian yang diputuskan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) 

“Kesal dan kecewa dengan sikap rakus segelintir pimpinan politik yang mahu mendapatkan kuasa tanpa mengira keresahan serta kesusahan yang sedang dihadapi oleh rakyat.

“Bahkan, tindakan kelompok itu telah membawa kepada situasi politik tidak stabil dan harmoni sehingga mendorong peletakan jawatan Muhyiddin sebagai Perdana Menteri bersama Jemaah Menteri kerajaan Perikatan Nasional (PN),” katanya menerusi kenyataan, hari ini. 

Dalam pada itu, Nik Muhammad Zawawi yang juga Timbalan Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Perikatan Nasional (PNBBC) memberi jaminan PAS akan bersama Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam apa juga situasi kemelut politik yang berlaku. 

Tambah beliau, pihaknya menzahirkan ucapan terima kasih kepada Muhyiddin sebagai Perdana Menteri di atas sumbangan dan keringat yang dicurahkan beliau sepanjang lebih 17 bulan memerintah.

“Muhyiddin bersama Kabinetnya banyak mencurahkan sumbangan dan keringat sepanjang memimpin kerajaan PN, walaupun dalam tempoh yang singkat.

“Kepada kami, beliau telah melakukan yang terbaik untuk manfaat negara dan rakyat khususnya dalam menangani pandemik COVID-19, “katanya.

Semalam, Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan agar Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menjalankan tugas sebagai caretaker Perdana Menteri sehingga Perdana Menteri baharu dilantik.

Datuk Pengelola Bijaya Diraja Istana Negara, Datuk Indera Ahmad Fadil Shamsuddin berkata, ini selaras Perkara 40 (2)(a) dan 43 (2)(a) Perlembagaan Persekutuan yang mengatakan bahawa Seri Paduka hendaklah melantik seorang ahli Dewan Rakyat pada hemat baginda mungkin mendapat kepercayaan majoriti ahli Dewan Rakyat ini bagi mempengerusikan Jemaah Menteri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.