nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Annuar cadangkan nama pemimpin kanan UMNO calon PM

17 OGOS: Ahli Parlimen Ketereh, Tan Sri Annuar Musa mengesahkan beliau menamakan seorang pemimpin kanan Barisan Nasional (BN) sebagai calon Perdana Menteri ke-9.

Bekas Menteri Wilayah Persekutuan itu berkata, beliau berharap langkahnya itu dapat diikuti oleh ahli Parlimen yang lain.

“Saya baru terima surat Yang Dipertua Dewan Rakyat mengarahkan ahli Parlimen menamakan seorang ahli sebagai calon Perdana Menteri kesembilan untuk dipersembahkan ke hadapan Yang di-Pertuan Agong.

“Saya akan tunaikan tanggungjawab setelah saya merujuk kepada pimpinan parti serta kawan-kawan daripada parti sahabat. Yang pasti, saya berhasrat mencadangkan seorang pemimpin kanan parti BN dan mohon agar turut disokong oleh kawan-kawan ahli Parlimen pelbagai parti yang lain.

“Ini masanya kita lupakan yang lalu, pandang ke hadapan dengan perkasakan semula perpaduan parti serta perkukuhkan muafakat dan penyatuan Melayu, kaum bumiputera serta rakyat Malaysia berbilang bangsa dan agama. Doakan yang terbaik buat Malaysia dan kita serahkan pada kebijaksanaan dan budi bicara Agong,” katanya dalam Facebook beliau hari ini.

Terdahulu, Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun memaklumkan semua ahli Dewan Rakyat perlu memberikan Surat Akuan (SD) masing-masing selewat-lewatnya esok pada pukul 4 petang esok kepada pihak Istana Negara untuk perhatian Setiausaha Sulit kepada Yang di-Pertuan Agong, Kolonel Datuk Nazim Mohd. Alim.

Sementara itu, akhbar media perdana melaporkan Perikatan Nasional (PN) hanya menamakan seorang calon sebagai Perdana Menteri baharu yang akan dipersembahkan ketika menghadap Yang di-Pertuan Agong, hari ini.

Seorang pemimpin kanan PN memberitahu, hasil perbincangan malam tadi, semua bersetuju menamakan Naib Presiden UMNO, Datuk Ismail Sabri Yaakob.

“Ini juga dipersetujui Ahli Parlimen UMNO yang tidak bersama Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi. Sekarang terpulang kepada kem Ahmad Zahid, sama ada bersama kami atau sebaliknya.

“Jelas kini, ada 100 ahli Parlimen menyokong PN. Kita sepakat memberikan peluang parti terbesar dalam PN untuk menjadi Perdana Menteri,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.