nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

1,165 Program Pembangunan Luar Bandar Diteruskan

17 OGOS: Kesemua 1,165 program pembangunan di bawah Kementerian Pembangunan Luar Bandar akan diteruskan bagi memulih dan merancakkan ekonomi di luar bandar. 

Ketua Setiausaha KPLB, Datuk Dr Ahmad Jailani Muhamed Yunus berkata projek yang melibatkan peruntukan sebanyak RM5.78 bililon itu meliputi pembangunan infrastruktur, ekonomi dan pemerkasaan modal insan luar bandar. 

“Dalam memastikan kesejahteraan rakyat khususnya di luar bandar, KPLB akan tetap memainkan peranan utama membangunkan dan menjamin kesejahteraan masyarakat luar bandar terutama dalam mendepani impak pandemik COVID-19.

AHMAD JAILANI

“Warga KPLB juga akan sentiasa memastikan amanah terus dilaksanakan demi kesejahteraan rakyat khususnya di luar bandar seiring dengan moto Luar Bandar Sejahtera,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini. 

Pada masa sama, Ahmad Jailani memaklumkan program-program outreach vaksinasi COVID-19 akan dilaksanakan mengikut jadual yang ditetapkan.

Beliau menegaskan, program tersebut diteruskan bagi negara mencapai sasaran imunisasi kelompok di luar bandar.

“KPLB seiring dengan Tekad Perkhidmatan Awam seperti mana dinyatakan Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd Zuki Ali akan kekal komited melaksanakan amanah dan tanggungjawab memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat dan Negara.

“KPLB termasuk jabatan dan agensi di bawahnya yang berurusan secara langsung dengan rakyat akan terus mendukung konsep neutrality dan goverment of the day dalam melaksanakan semua dasar yang telah diluluskan dengan penuh dedikasi,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.