nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD 11 Lokaliti di 5 Negeri Ditamatkan

16 OGOS: Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di 10 lokaliti di Kelantan, Sabah, Pahang, Terengganu dan Kuarters Pekerja Ladang Pelitanah 1 & 2, Dalat, Mukah, Sarawak akan berakhir esok, seperti yang sudah dijadualkan.

Ketua Pengarah Majlis Keselamatan Negara (MKN), Datuk Rodzi Md Saad berkata, empat lokaliti yang ditamatkan di Pahang adalah Kampung Bedu, Kampung Pamah Kulat, Sungai Klau dan Sungai Chalit.

“Manakala Kampung Selagon dan Kampung Binsulok di Beufort, Sabah di samping Bandar Cheneh Baru serta Felda Neram di Kemaman, Terengganu turut ditamatkan PKPD.

RODZI

“Selain itu, dua lagi yang ditamatkan adalah di Kelantan iaitu Kampung Belian, Mukim Sungai Pinang di Tumpat dan  Kampung Tok Sadang, Mukim Badang di Kota Bharu,” katanya menerusi kenyataan media perkembangan harian Pelan Pemulihan Negara (PPN) dan PKPD, hari ini. 

Dalam pada itu, Rodzi memaklumkan sebanyak enam lokaliti di Sabah serta Kampung Luit, Maran, Pahang akan dilaksanakan PKPD selama dua minggu bermula Rabu ini.

Menurut beliau, enam lokaliti terlibat terletak di Tawau, Sabah iaitu di Kampung Mentadak Baru, Pulau Sebatik, Kampung Sri Aman, Batu 3 1/2, Jalan Apas 

“Selain itu, Kampung Hidayat, Batu 4, Taman Semarak Jaya, Lorong Damai, Jalan Damai, Lorong Haji Marzuki, Jalan Damai turut dilaksana PKPD bermula 18 Ogos sehingga 31 Ogos ini. 

“Selain itu, PKPD di Kuarters Pekerja Ladang Palmlyn di Mukah, Sarawak serta Kampung Temalian, Mukim Ulu Dong, Raub, Pahang akan dilanjutkan PKPD mulai Rabu ini berikutan berlakunya peningkatan kes,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.