nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan jadikan rakyat mangsa krisis politik

15 OGOS: Gabungan Parti Sarawak (GPS) menghormati keputusan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang meletak jawatan sebagai Perdana Menteri.

Namun, Ketua Whip GPS, Datuk Seri Fadillah Yusof menegaskan gabungan parti politik berkenaan berasa terkilan apabila Muhyiddin terpaksa berdepan tekanan politiking yang menyebabkan Ahli Parlimen Pagoh itu mengambil keputusan berundur.

Malah, bekas Menteri Kerja Raya itu berkata GPS berpandangan Muhyiddin dan kerajaan Perikatan Nasional (PN) sudah melakukan yang terbaik untuk menangani penularan pandemik COVID-19 di Malaysia ketika ini.

“GPS menghormati keputusan tersebut, malah ia diperkenan oleh Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah untuk melepaskan jawatan bersama seluruh anggota Kabinet berkuat kuasa hari ini.

MUHYIDDIN meletakkan jawatan Perdana Menteri hari ini selepas kehilangan kepercayaan majoriti Ahli Dewan Rakyat.

“Keputusan yang dibuat oleh beliau adalah berlandaskan Perkara 43(4) Perlembagaan Persekutuan selepas kehilangan kepercayaan majoriti Ahli Dewan Rakyat,” katanya dalam kenyataan.

Mengulas lanjut, Fadillah yang juga Ahli Parlimen Petra Jaya berkata, sebarang projek pembangunan yang telah diluluskan dan dirancang harus diteruskan demi kesejahteraan infra rakyat di negara ini.

Beliau berkata ia seperti mana kerajaan PN meneruskan semua projek yang telah diluluskan oleh kerajaan Pakatan Harapan (PH) yang memerintah selama 22 bulan sebelum ini.

“Kita tidak seharusnya menjadikan rakyat sebagai mangsa akibat krisis politik berpanjangan dan kekerapan pertukaran kerajaan, apa sahaja projek yang dijanjikan kepada rakyat, ia perlu diteruskan,” katanya.

Sementara itu Fadillah turut berterima kasih kepada Perdana Menteri ‘caretaker’ Muhyiddin di atas kepercayaan yang diberikan untuk menerajui Kementerian Kerja Raya untuk kali kedua sejak 10 Mac 2020.

“Sepanjang menerajui Kementerian Kerja Raya buat kali kedua (10 Mac – 16 Ogos 2021) dan pada kali pertama (2013 – 2018) saya telah berusaha sedaya upaya saya untuk melaksanakan amanah yang diberikan sebaik mungkin demi kesejahteraan infra rakyat dan negara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.