nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Semua MP wajar pertimbang idea persefahaman rentas parti

14 OGOS: Semua ahli Parlimen pembangkang wajar mempertimbangkan tawaran persefahaman rentas parti atau bipartisan diumumkan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, semalam, demi rakyat dan negara.

Berikutan itu, Presiden Parti Gerakan,
Datuk Dr Dominic Lau Hoe Chai berkata pihaknya menyokongan penuh terhadap inisiatif yang telah dimaklumkan oleh Perdana Menteri untuk membuka kerjasama semua pihak dalam mewujudkan kestabilan politik dan pemerintahan dalam negara.

Dominic Lau berkata, apa yang dikemukakan Perdana Menteri bukanlah sekadar retorik justeru parti pembangkang tidak wajar menolaknya demi masa depan negara.

“Persefahaman rentas parti ini adalah kenyataan seorang pemimpin yang berjiwa besar yang memikirkan soal kemajuan negara, bukannya untuk menjaga kepentingan peribadi.

“Cadangan itu adalah peluang untuk membina kerjasama antara parti dan mengembalikan negara ke landasan yang lebih stabil dalam memulihkan kesihatan dan ekonomi negara,” katanya ketika mengulas ucapan khas Perdana Menteri berhubungan tujuh tawaran yang dicadangkan Perikatan Nasional kepada parti lain semalam.

Mengulas lanjut, Dominic berkata kesan pembaharuan itu jika dilaksanakan bukan saja akan mengubah landskap politik negara pada hari ini malah untuk beberapa generasi akan datang.

Sementara itu, Naib Pengerusi GERAKAN, Koo Shiaw Lee juga berkata, semua pihak harus mengetepikan perbezaan politik sesuai dengan slogan ‘utamakan rakyat’.

“Tanggungjawab yang lebih penting kini adalah membendung penularan COVID-19, menyelamatkan nyawa dan memulihkan Malaysia,”

“Kita boleh nampak disitu, tujuan PN adalah semata-mata untuk membolehkan kerajaan terus berfungsi di waktu pandemik. Demi rakyat dan negara,” ujarnya.

Tambahnya yang juga Ketua Penerangan GERAKAN, ini bukan masanya untuk bertengkar soal siapa yang patut menjadi Perdana Menteri.

“Kita boleh menyelesaikan masalah itu melalui Pilihan Raya Umum (PRU) dengan mengembalikan semula mandat kepada rakyat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.