nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MP Pembangkang perlu kaji tawaran PM

14 OGOS: Semua Ahli Parlimen pembangkang perlu mengambil sedikit masa dan mengkaji terlebih dahulu tawaran ikhlas dikemukakan oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, semalam.

Ketua Penerangan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Datuk Wan Saiful Wan Jan berkata semua cadangan itu adalah bertepatan dengan tuntutan reformasi yang dikehendaki oleh Pakatan Harapan (PH) sebelum ini.

Wan Saiful yang juga Pengerusi Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) berkata reformasi besar telah dihidangkan di depan mata.

“Ini peluang untuk mendapat dua perkara sekaligus, iaitu memenuhi tuntutan reformasi dan memenuhi kehendak rakyat yang mahukan ahli politik kembali fokus kepada rakyat. Tidak ada sebab untuk tolak dengan terburu-buru.

“Puak kleptokrat dan penyokong mereka sedang giat merancang pelan untuk rampas kerajaan. Malahan, ada penyokong klpetokrat yang sanggup meletak jawatan untuk merosakkan kestabilan. Adakah kita mahu membantu mereka mencapai matlamat peribadi?” katanya ketika dihubungi wartawan portal PNBBC hari ini.

Terdahulu, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan Kerajaan Perikatan Nasional mencapai kata sepakat untuk berunding dengan parti di luar PN untuk mengusulkan undi percaya.

Muhyiddin berkata kerajaan capai kata sepakat untuk berunding dengan parti di luar PN untuk usul undi percaya, pastikan kerajaan terus berfungsi sehingga tiba masa pilihan raya.

Mengulas lanjut Wan Saiful berkata yakin ramai Ahli Parlimen PH yang rasional dan setuju bahawa dalam keadaan sekarang, keutamaan kita ialah mengembalikan kestabilan.

“Bukan lama pun. Sebelas bulan sahaja sehingga Julai tahun depan. Dalam musim Covid ini, jika kita boleh ketepikan perbezaan untuk 11 bulan sahaja, saya yakin rakyat akan menghargainya. 

“Tan Sri Muhyiddin Yassin sudah buka jalan kestabilan. Apa kata kita terima dahulu, dan 11 bulan lagi apabila Covid sudah reda, kita serahkan mandat kembali kepada rakyat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.