nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Petugas kesihatan meninggal dunia di hotel

13 OGOS: Seorang petugas kesihatan ditemui meninggal dunia dalam bilik rehat di sebuah hotel yang dijadikan sebagai pusat kuarantin, di Kuching, Sarawak, semalam.

Ketua Polis Daerah Kuching, ACP Ahsmon Bajah berkata, mangsa dikenali sebagai Mohd Nizarman Hisham Mudda dipercayai meninggal dunia dalam tempoh tujuh jam sebelum disedari rakan sekerjanya.

Ahsmon berkata pihak polis menerima maklumat awal sekitar jam 7.07 malam semalam selepas mangsa ditemui tidak sedarkan diri dalam bilik rehat di tingkat dua, hotel berkenaan.

“Mangsa disahkan meninggal dunia di tempat kejadian oleh petugas kesihatan yang turut hadir ke lokasi.

“Mangsa merupakan seorang pembantu perubatan berusia 28 tahun yang baru ditugaskan di pusat kuarantin tersebut 2 Ogos lalu dan berasal dari Mukah,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Ahsmon siasatan awal mendapati tiada unsur jenayah dan tiada sebarang kesan pecah masuk atau kehilangan barangan milik mangsa.

Tambah Ahsmon, pemeriksaan tubuh badan juga mendapati tiada sebarang kecederaan dialami mangsa dan siasatan lanjut masih berjalan.

“Kes ini diklasifikasikan sebagai mati mengejut kerana tiada sebarang unsur jenayah ditemui. Mayat mangsa kemudiannya dibawa ke Hospital Umum Sarawak (HUS) untuk saringan COVID-19 dan bedah siasat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.