nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan Jadikan COVID-19 Modal Polemik Politik -MBM

12 OGOS : Semua pihak tanpa mengira kiblat politik perlu berjiwa besar, duduk semeja dan bersatu dalam meraikan usaha yang disepakati iaitu suntikan vaksinasi satu jalan keluar kepada wabak pandemik COVID-19. 

Presiden Majlis Belia Malaysia (MBM), Jufitri Joha berkata, dengan kadar vaksinisasi dos kedua masih jauh menjangkau angka 50 peratus, ditambah penderitaan rakyat yang dihimpit masalah ekonomi dan membawa kepada kadar kes bunuh diri yang semakin meningkat itu bukan masa sesuai meneruskan perbalahan politik yang merungsingkan belia dan rakyat.

Menurut beliau, teguran yang diberikan oleh Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar dan Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah seharusnya menjadi isyarat dan mesej jelas kepada semua ahli politik dalam keadaan rakyat sedang menderita dan kehilangan nyawa.

“MBM menjunjung kasih titah Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah, bahawa sekarang bukan waktu untuk pemimpin politik berebut kuasa dalam keadaan rakyat sedang menderita dengan pandemik COVID-19.

“Baginda menyeru rakyat dan pemimpin mengamalkan sikap saling tolong menolong tanpa mengira kaum, agama dan fahaman politik dalam memastikan nasib rakyat dapat diberikan perhatian utama,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Dalam masa sama, beliau memaklumkan Sultan Johor juga turut menzahirkan rasa kecewa dengan tindakan pemimpin politik yang cuba mengganggu-gugat kerajaan dan berebut kuasa.

Beliau berkata, Sultan Ibrahim menegaskan agar pemimpin perlu jujur dan amanah dalam memikul tanggungjawab diberikan dengan mengutamakan kepentingan rakyat dan perpaduan ummah. 

“Bukan mengutamakan kepentingan diri sendiri sehingga menggugat keharmonian masyarakat dan kestabilan politik tanah air.

“MBM berdiri teguh bersama masyarakat yang tidak menyebelahi mana-mana pihak menggesa pemimpin politik kasihankanlah rakyat.

“Tumpukan perhatian penuh kepada pemulihan negara sehingga keadaan reda yang membolehkan pilihan raya diadakan bagi memberikan laluan rakyat memilih kerajaan pilihan mereka yang lebih stabil,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.