nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Canberra laksana perintah berkurung babit 400,000 penduduk

12 OGOS : Kira-kira 400,000 penduduk di Canberra diletakkan di bawah perintah berkurung berada di rumah bermula jam 5 petang waktu tempatan, selepas satu kes COVID-19 dikesan di bandar raya berkenaaan.

Ketua Menterinya, Andrew Barr berkata, Canberra kini sedang berdepan dengan risiko kesihatan awam yang paling serius pada tahun ini, sejak pandemik bermula.

Perintah berkurung yang dilaksanakan di Canberra itu menyertai jutaan orang di tenggara Australia yang sebelum ini sudah dikenakan perintah yang sama.

Canberra tidak pernah dikenakan perintah berkurung sejak sekatan itu dilaksanakan di seluruh negara pada peringkat awal pandemik pada 2020.

Kebanyakan kawasan di barat negeri New South Wales juga dikenakan perintah berkurung sejak semalam, berikutan penularan varian Delta.

Menteri Kesihatan New South Wales, Marianne Gale berkata, turut menggalakkan mereka yang belum mendapatkan vaksinasi segera berbuat demikian.

Lebih 10 juta penduduk di bandar Melbourne dan Sydney diletakkan di bawah perintah berkurung ketika pihak berkuasa berusaha untuk mengurangkan penambahan kes positif jangkitan COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.