nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

60 kilang, premis niaga ingkar SOP diarah tutup serta merta

12 OGOS: Pasukan Task Force Operasi Pematuhan mengarahkan 60 kilang dan premis perniagaan ditutup serta merta kerana melanggar prosedur operasi standard (SOP) Pelan Pemulihan Negara (PPN) di seluruh negara, semalam.

Menteri Kanan Keselamatan Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata mereka diarahkan berbuat demikian hasil 89,183 pemeriksaan dan ‘snap check’ dilakukan oleh dilakukan oleh Pasukan Task Force Operasi Pematuhan diketua Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Beliau berkata pihak berkuasa juga mengeluarkan kompaun terhadap 219 individu dan mereman 37 individu lain kerana melakukan pelbagai kesalahan melanggar SOP di seluruh negara semalam.

“Pihak berkuasa juga membuat tangkapan terhadap tujuh pendatang asing tanpa izin (PATI) dan merampas sembilan kenderaan darat dalam Op Benteng membabitkan pelbagai agensi kerajaan di seluruh negara, semalam.

“Dalam operasi tersebut, sebanyak empat kapal/bot dan empat kenderaan darat turut di sita manakala melalui aktiviti penglihatan sembilan kapal/bot diusir melalui aktiviti pengusiran,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Sementara itu, Hishammuddin berkata Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) telah membuat 687 pemantauan khas harian ke atas 10 jenis bekalan barangan keperluan asas terdiri daripada peruncit (493), pemborong (162) dan pengilang (32) di seluruh negara, semalam.

“KPDNHEP juga telah melakukan 3,681 pemeriksaan khas dan daripada jumlah itu, semua premis mematuhi SOP.

“Pemantauan serta pemeriksaan oleh anggota penguatkuasa KPDNHEP di peringkat peruncit dan pemborong mendapati bekalan makanan adalah stabil dan mencukupi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.