nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Speaker nafi keluar kenyataan PM hilang majoriti

11 OGOS: Speaker Dewan Rakyat Datuk Azhar Azizan Harun menegaskan  beliau tidak pernah mengeluarkan kenyataan kepada Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin bahawa kerajaan sudah hilang majoriti.

Azhar berkata, laporan sebuah portal yang mengatakan beliau berbuat demikian adalah tidak benar dan palsu.

“Saya merujuk kepada berita portal Suara.TV pada hari ini bertajuk – ‘Perdana Menteri Terima Surat Speaker Maklum Tiada Majoriti Mahu Bubar Parlimen’ – yang melaporkan saya sebagai Yang di-Pertua Dewan Rakyat telah memaklumkan kepada Perdana Menteri bahawa kerajaan pimpinan Perdana Menteri sudah tiada majoriti.

Saya menafikan laporan berita tersebut dan ingin menyatakan bahawa saya tidak pernah keluarkan apa-apa surat kepada Perdana Menteri seperti yang dilaporkan. Berita tersebut adalah berita palsu,” katanya dalam satu kenyataan ringkas hari ini.

Sementara itu, portal berkenaan memaklumkan pihak editorialnya tidak pernah mengeluarkan artikel demikian, yang telah tular di aplikasi WhatsApp dan media sosial lain.

Dalam satu kenyataan susulan, Suara TV memaklumkan – “artikel yang tular menggunakan logo Suara.TV adalah palsu dan berniat jahat”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.