nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perjumpaan Muhyiddin Dengan SPR Adalah Palsu

11 OGOS: Dakwaan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bermesyuarat dengan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) hari ini bagi membincangkan kaedah untuk mengadakan Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) dalam situasi pandemik COVID-19 adalah palsu.

Perkara itu disahkan oleh Pejabat Perdana Menteri (PMO) yang disertakan dengan gambar kenyataan media mengandungi dakwaan berkenaan, diedarkan melalui aplikasi kumpulan WhatsApp bersama media sebentar tadi.

Pejabat Perdana Menteri memaklumkan, kenyataan tersebut adalah palsu kononnya mesyuarat berkenaan turut disertai Menteri Kesihatan.

Terdahulu, tular kenyataan tersebut yang menyebut Perdana Menteri berterima kasih kepada pegawai-pegawai SPR yang telah mengemukakan cadangan-cadangan yang amat praktikal bagi memastikan PRU-15 yang bakal diadakan tidak lama lagi dapat dijalankan dengan lancar dan pada masa sama selamat.

Melalui mesyuarat turut didakwa dihadiri Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba itu, kerajaan didakwa akan menubuhkan jawatankuasa khas untuk meneliti cadangan dikemukakan SPR, termasuk syor mengehadkan hak mengundi kepada individu lengkap vaksinasi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.