nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MKT hanya caretaker, keputusan dasar kena bawa PAU – RoS

10 OGOS: Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO hanya boleh menjalankan kerja-kerja pentadbiran parti ‘caretaker’ sehingga selesai pemilihan dan Perhimpunan Agung UMNO 2021 dijalankan, kata Jabatan Pertubuhan Pendaftaran Malaysia (RoS).

Ketua Pengarah RoS Jasri Kasim berkata MKT yang diketuai Presiden UMNO Ahmad Zahid Hamidi ketika ini hanya boleh menjalankan kerja-kerja pentadbiran parti.

“Pada masa ini (kepimpinan UMNO) seperti ‘caretaker’ sahaja, hanya boleh buat pengurusan ‘administrative’ atau pentadbiran biasa parti.

“Dari segi pelaksanaan keputusan dasar kena bawa ke perhimpunan agung dahulu kerana ia lebih kepada ‘caretaker’ sahaja,” katanya menurut laporan Utusan Malaysia.

Jasri berkata, RoS sudah menerima surat penjelasan daripada UMNO semalam berhubung keputusan penangguhan pemilihan selama 18 bulan dengan pihaknya berpandangan sebelum ini sebagai tidak sah memandangkan keputusan penangguhan itu dibuat selepas tamat tempoh pemegang jawatan MKT bagi penggal 2018/2021 pada 30 Jun lalu.

Ahmad (kanan) ketika menyerahkan surat penjelasan UMNO berhubungan pemilihan parti itu di RoS Putrajaya baru-baru ini.

Jelas beliau, pihaknya akan meneliti dengan terperinci surat penjelasan yang diterima terlebih dahulu kerana UMNO ada mengemukakan maklumat baharu.

Bagaimanapun katanya, segala inti pati surat penjelasan itu tidak boleh didedahkan, namun memaklumkan akan menilai satu persatu penjelasan berkenaan.

“Saya sudah bercakap perkara ini kepada UMNO bahawa isu ini ‘straight forward’ sahaja, kita dah dengar penjelasan mereka dan akan teliti satu persatu.

“Mereka juga tidak mengemukakan lagi cadangan tarikh baharu pemilihan parti dan Perhimpunan Agung UMNO 2021 yang akan diadakan,” katanya.

RoS pada Ahad lalu menyarankan UMNO mengadakan pemilihan parti selewat-lewatnya sebelum hujung tahun ini dan pelaksanaan pemilihan hanya dibenarkan untuk ditangguhkan sebelum 31 Disember, dengan parti tersebut perlu mengemukakan permohonan penangguhan kepada RoS dalam tempoh terdekat.

Perkara sama juga perlu dipatuhi pertubuhan lain, bukan hanya melibatkan pertubuhan politik yang belum mengadakan pemilihan atau mesyuarat agung sejak tahun lalu.

Bagaimanapun, jika RoS berpendirian apa-apa keputusan UMNO atau MKT selepas 30 Jun adalah tidak sah, akan timbul persoalan sama ada keputusan MKT parti menarik sokongan terhadap Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin sah atau tidak.

Ini kerana UMNO menegaskan keputusan itu dibuat secara bertulis pada 24 Jun tetapi  keabsahan dibuat pada 7 Julai.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.