nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kertas siasatan selebriti jadi ‘bapa ayam’ diserah esok

10 OGOS: Polis akan menyerahkan kertas siasatan mengenai pembabitan seorang selebriti terkenal dengan aktiviti pemerdagangan manusia kepada Pejabat Timbalan Pendakwa Raya (TPR), esok, untuk tindakan selanjutnya.

Ketua Polis Daerah Kuala Pilah, Superintendan Amran Mohd Ghani berkata setakat ini beberapa saksi telah dipanggil untuk membantu siasatan.

“Siasatan sedang dilengkapkan dan apabila selesai, kita akan rujuk kepada pihak Pendakwa Raya untuk arahan berikutnya,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Difahamkan siasatan terhadap selebriti itu dilakukan mengikut Seksyen 117 Kanun Prosedur Jenayah (KPJ) dan Seksyen 12 Akta Antipemerdagangan Orang dan Antipenyeludupan Migran (ATIPSOM) 2007.

Jik disabitkan kesalahan oleh mahkamah selebriti berkenaan dijatuhkan hukuman penjara tidak lebih 15 tahun dan denda, jika sabit kesalahan.

Sebelum ini media melaporkan seorang selebriti terkenal direman tiga hari hari bagi membantu siasatan kes terbabit

Berikutan itu, polis menyelamatkan seorang wanita berketurunan Melanau di sebuah bilik hotel di Kuala Pilah dekat sini dan mendapat perintah perlindungan sementara untuk menempatkan mangsa di sebuah rumah perlindungan di Johor.

Pada Sabtu, seorang lagi suspek lelaki berumur lingkungan 30-an turut direman sehingga 13 Ogos ini untuk membantu siasatan
kes tersebut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.