nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Syed Saddiq tidak tahu malu – Chegu Bard

9 OGOS: Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman disifatkan sebagai individu tidak tahu malu dan hanya mahu mencari ‘mileage’ politik berikutan kejayaan jaguh basikal trek, Datuk Azizulhasni Awang meraih pingat perak dalam acara keirin Sukan Olimpik Tokyo 2020, semalam.

Pengarah Operasi Pilihan Raya Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Johor, Badrul Hisham Shaharin atau lebih dikenali sebagai Chegu Bard, ini kerana Syed Saddiq ketika menjadi Menteri Belia dan Sukan pernah mengemukakan cadangan supaya kerajaan menamatkan khidmat sebahagian besar jurulatih asing selepas tamat Sukan Asia 2018 dengan alasan gaji mereka terlalu tinggi dan hasilnya tidak seberapa.

Antara individu yang dikatakan terbabit dengan penstrukturan semula jurulatih berkenaan ialah termasuk Ketua Jurulatih Skuad Basikal Trek Negara, John Beasley.

CHEGU BARD

“Tahukah tuan-tuan, masa dia (Syed Saddiq) berkuasa dahulu ketika menjawat Menteri Belia dan Sukan, dia pernah cuba nak tamatkan kontrak jurulatih Datuk Azizulhasni Awang atas alasan nak jimatkan kos.

“Tetapi apabila Azizulhasni telah menang perak dibawah kendalian jurulatih tersebut, dia pula melompat macam beruk dapat belacan. Walhal dialah dulu nak cuba hancurkan karier atlet tersebut. Inilah dia Saddiq, tak pernah tak kelakau,” katanya dalam hantaran menerusi laman Facebooknya hari ini.

Sebelum ini media melaporkan  Beasley dipetik sebagai berkata, enggan terlalu memikirkan sangat sama ada beliau akan terus kekal membimbing skuad lumba basikal trek kebangsaan selepas Sukan Asia 2018 Jakarta-Palembang berakhir, pada September 2018.

Ketua jurulatih itu menegaskan beliau akan meneruskan tugasnya seperti biasa kerana fokus utamanya adalah untuk memastikan sasaran ditetapkan dapat dicapai di Sukan Asia 2018 lalu.

“Saya fikir jika Menteri Belia dan Sukan (Syed Saddiq Syed Abdul Rahman) mengeluarkan kenyataan sedemikian, anda sendiri selaku orang awam boleh berfikir sama ada tindakan itu tepat atau sebaliknya menjelang Sukan Asia 2018.

“Saya tidak boleh mengawal Menteri Belia dan Sukan daripada mengeluarkan kenyataan, jika beliau (Syed Saddiq) melakukan apa yang dikatakan maka saya mengucapkan selamat maju jaya kepadanya dan saya rasa kami akan menerima kenyataan itu?

“Saya akan meneruskan tugas yang saya sayang ini seperti biasa sehingga mendapat surat pengesahan kerana keutamaan sekarang adalah membimbing atlet berbasikal Malaysia ke Sukan Asia,” katanya dalam kenyataan tersebut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.