nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tumpu masalah pandemik sebelum bercakap isu peralihan kuasa

9 OGOS : Pembangkang seharusnya bersama kerajaan Perikatan Nasional (PN) menyelesaikan masalah pandemik COVID-19 serta memulihkan ekonomi negara terlebih dahulu sebelum bercakap soal peralihan kuasa mahupun untuk mengadakan Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15). 

Naib Presiden PAS, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berkata, tindakan mengasak Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin melepaskan jawatan dan membubarkan Parlimen bukan langkah terbaik untuk menyelesaikan dua masalah besar melanda negara ketika ini.

Namun, beliau menegaskan pada masa ini, semua pihak wajar bersabar menunggu penggal ini yang bakal berakhir lebih kurang dua tahun lagi dan bagi ahli politik, tempoh tersebut bukanlah terlalu lama.

“Tetapi disebabkan ada orang yang ‘ghairah’ untuk menjadi Perdana Menteri, maka timbullah perkara ini. Secara peribadi saya berpandangan lebih baik kita tunggu kerana tempoh masanya (PRU-15) sudah tidak lama.

“Jika ditakdirkan PRU-15 dalam masa terdekat, kita akan terdedah kepada risiko (jangkitan). Kalaulah saya berada di tempat Perdana Menteri, hari-hari didesak (lepas jawatan) mungkin akan berbuat demikian (bubar Parlimen),” katanya kepada media, hari ini.

Dalam pada itu, beliau yang juga Timbalan Menteri Besar itu memaklumkan, apabila keadaan negara kembali stabil itulah masa terbaik untuk rakyat diberi mandat membuat pilihan siapa yang layak mentadbir negara.

“Jika Muhyiddin melepaskan jawatan sebagai Perdana Menteri. siapa calon yang layak untuk memimpin negara ketika ini? Secara jelas, saya lihat tiada satu calon pun yang mempunyai majoriti dominan.. akhirnya situasi politik akan menjadi kelam-kabut.

“Mungkin kerajaan yang akan naik lepas ini lebih teruk berbanding sedia ada? Secara peribadi saya rasa antara Muhyiddin dengan tiga calon yang mahu menjadi Perdana Menteri ketika ini, sokongan kepada beliau lebih kuat berbanding tiga lagi walaupun ramai yang menjadi pembangkang, namun mereka tidak bersatu,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.