nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rasuah: SPRM temui tiga ahli parlimen DAP

9 OGOS: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) memandang serius dakwaan beberapa orang ahli parlimen DAP ditawar rasuah seperti wang dan jawatan oleh sesetengah pihak untuk mereka menyokong Kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Malah sehingga kini, SPRM sudah menemui tiga ahli parlimen DAP berkenaan bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai tohmahan tersebut.

“Setakat ini, SPRM tidak dapat mengenal pasti identiti sebenar pemilik nombor telefon yang menghantar mesej menerusi aplikasi WhatsApp tersebut kepada ahli-ahli parlimen berkenaan.

“Bagaimanapun, SPRM memberi jaminan akan terus menjalankan siasatan dan berharap orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi berhubung isu ini,” kata SPRM dalam satu kenyataan hari ini.

Terdahulu, media melaporkan beberapa Ahli Parlimen PH termasuk Ahli Parlimen Ipoh Barat, M Kulasegaran dan Ahli Parlimen Kota Melaka daripada DAP, Khoo Poay Tiong, mendakwa dihubungi individu tertentu dan ditawarkan wang tunai bernilai berpuluh juta ringgit dan jawatan sebagai menteri jika mereka menyokong kerajaan PN.

Berikutan itu Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalathrash Wahid mengesahkan siasatan kes dakwaan Ahli Parlimen Ipoh Barat, kini diserahkan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dakwaan berkenaan berkaitan dengan kes pemberian rasuah.

Bagaimanapun, Mior Faridalathrash, mengesahkan Polis Perak ada menerima laporan berkaitan kes terbabit dibuat oleh pegawai khas, Ahli Parlimen terbabit di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ipoh, Perak, semalam.

“Ya. Kita memang ada menerima laporan daripada pegawai khas YB Kulasegaran, semalam, namun siasatan kes sudah kepada SPRM kerana laporan polis dibuat oleh pegawai khas Ahli Parlimen Ipoh Barat berkenaan berkaitan dengan dakwaan rasuah,” katanya.

Dalam pada itu, Poay Tiong pula sudah membuat laporan dan memberi keterangan kepada SPRM semalam berhubung tawaran ‘lompat parti’ yang diterimanya, sejak Jumaat lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.