nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kelonggaran dua dos vaksin beri sinar kepada sektor PKS

9 OGOS: Pemilik perusahaan kecil dan sederhana (PKS) lega dengan kelonggaran diberikan kerajaan kepada individu lengkap menerima dua dos vaksin mulai esok.

Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi Datuk Seri Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar, berkata kelonggaran bagi individu yang lengkap menerima vaksinasi diharap dapat menyuntik kembali sektor keusahawanan negara dan membantu usahawan menggerakkan kembali perniagaan dalam tempoh mencabar ini.

WAN JUNAIDI

Wan Junaidi berkata pengumuman Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin semalam berhubung Ekonomi Rakyat dan Kelangsungan Perniagaan amat bertepatan dan keputusan itu bakal memberi sinar kepada usahawan industri makanan, khususnya restoran serta usahawan dalam perniagaan pelancongan seperti inap desa.

“Perusahaan Mikro, Kecil dan Sederhana (PMKS) amat bergantung kepada sokongan rakyat atau pelanggan bagi memastikan kelangsungan perniagaan mereka hidup. Tidak dinafikan usaha kerajaan untuk meningkatkan kadar vaksinasi atau ‘ramping-up the vaccination rate’ sudah menunjukkan pencapaian yang amat membanggakan.

“Terbukti rakyat menyahut panggilan dan menyambut baik seruan kerajaan ini untuk menerima vaksinasi. Adalah diharapkan PMKS tidak terkecuali daripada mendapatkan vaksinasi ini,” katanya dalam kenyataan hari ini.

PMKS yang berjumlah lebih 1.15 juta pada 2020 memberi sumbangan yang amat signifikan dalam pembangunan sosioekonomi negara, dengan sumbangan hampir separuh guna tenaga di negara ini iaitu sebanyak 7.3 juta orang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.