nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kelonggaran aktiviti risiko rendah sedang dipertimbangkan

9 OGOS : Kelonggaran bagi aktiviti berisiko rendah kepada penduduk di negeri yang berada di bawah Fasa Satu Pelan Pemulihan Negara (PPN) sedang dalam pertimbangan teliti daripada kerajaan. 

Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, langkah itu bagi memastikan keperluan kesihatan mental rakyat terjaga.

Bagaimanapun, beliau berkata, perkara itu belum dapat diumumkan buat masa ini kerana memerlukan pandangan pakar kesihatan.

“Meskipun kita masih berada dalam fasa satu, berkaitan isu kesihatan mental kita boleh mempertimbang beberapa aktiviti yang selamat. 

” Antara aktivitinya adalah seperti pergi ke taman dan pasar-pasar malam yang terbuka, kesemua ini kita sedang pertimbang (untuk beri) kelonggaran,” katanya pada sidang media secara dalam talian, hari ini. 

Datuk Seri Hishammuddin Hussein

Dalam pada itu, mengulas kelonggaran rentas negeri buat ibu bapa yang telah melengkapkan vaksinasi untuk berjumpa anak-anak berumur 18 tahun ke bawah, Hishammuddin berkata, keputusan itu dibuat bersandarkan kedudukan dan kesejahteraan mental serta aspek kekeluargaan yang perlu diambil kira setelah masing-masing sekian lama berdepan sekatan tersebut.

Bagaimanapun, beliau yang juga Menteri Luar memaklumkan, kelonggaran bagi golongan bujang untuk berjumpa ibu bapa mereka tidak dapat dilaksana memandangkan jumlah golongan itu adalah ramai, justeru risikonya juga tinggi.

“Untuk peringkat awal ini, kita hanya membenarkan ibu bapa yang bimbang dan yang ada anak umur 18 tahun ke bawah yang tinggal berasingan. Biar kita temukan mereka. Ini bagi saya keputusan yang bukan bersandarkan ekonomi atau kesihatan pun, ini berkisarkan kedudukan mental.

“Kalau ini dapat dijayakan dan jumlah yang kita tengok daripada keputusan ini tidak membuatkan jumlah (kes) COVID-19 meningkat, jadi tiada sebab untuk masa-masa akan datang bagi kita perluaskannya kepada mereka yang bujang yang tertanya-tanya sekarang ini,” katanya.

Sementara itu, Hishammuddin turut mengharapkan orang ramai segera memaklumkan kepada penguat kuasa jika terdapat kes memalsukan sijil vaksin untuk merentas negeri. 

“Kerjasama kerjasama pelbagai pihak juga perlu seperti kepimpinan di peringkat negeri, kementerian dan agensi yang bertanggungjawab untuk menjalankan pemantauan serta penguatkuasaan,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.