nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Berita gembira buat pengusaha hotel, homestay – MATA

9 OGOS: Keputusan kerajaan memberi kelonggaran kepada individu sudah lengkap menerima dua dos vaksin COVID-19 untuk melancong dalam negeri sama sudah pasti dapat merancakkan kembali industri pelancongan yang sudah lama terhenti akibat pandemik COVID-19.

Presiden Persatuan Agensi Pelancongan Malaysia (MATA), Datuk Mohd Khalid Harun berkata, dengan pembukaan semula insutri pelancongan domestik disifatkan penting bagi mengimbangi semula kesemua kerugian. 

Menurut beliau, pengumuman itu juga akan dapat meningkatkan pendapatan masyarakat tempatan dalam bidang terbabit terutamanya melibatkan ahli-ahlinya.

“MATA berterima kasih kepada Kerajaan Malaysia yang telah mendengar gesaan kami bagi membenarkan individu yang sudah lengkap dengan dua dos vaksin COVID-19 merentas negeri bagi tujuan pelancongan domestik.

MOHD KHALID

“MATA amat berterima kasih kepada pihak Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya (MOTAC) yang telah berusaha untuk memastikan semua pihak dalam sektor pelancongan supaya divaksinasi dengan kadar segera. 

“Bagi ahli-ahli kami terutamanya hotel dan homestay, ianya sudah tentu menjadi berita yang amat gembira bagi mereka untuk kembali membuka perniagaan. Ini adalah sebagai persediaan bagi pembukaan semula industri pelancongan domestik,” katanya menerusi satu kenyataan.

Terdahulu, dalam satu pengumuman khas, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, berkata aktiviti pelancongan dalam negeri yang sama membabitkan ‘homestay’ dan hotel, ialah antara kelonggaran diberikan kepada individu sudah menerima vaksinasi lengkap, berkuat kuasa esok.

Justeru, Mohd Khalid menyarankan agar ahli-ahlinya telah memastikan kesemua pekerja mereka sudah melengkapi dua dos vaksin COVID-19 dan telah melepasi tempoh matang seperti yang telah ditetapkan oleh kerajaan. 

“MATA berharap agar semua ahli-ahli hendaklah memastikan setiap pengungjung dan pekerja mereka mematuhi sepenuh prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN),” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.