nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Utamakan Kepentingan Rakyat, Jangan Sibuk Rebut Kuasa

7 OGOS: Pemimpin mahupun wakil rakyat yang mengutamakan kepentingan rakyat amat diperlukan bagi mencapai kestabilan dalam pentadbiran kerajaan, berbanding pemimpin yang hanya sibuk berebut kuasa politik. 

Ketua Menteri Sarawak, Datuk Patinggi Abang Johari Tun Openg berkata, meskipun sesebuah kerajaan tersebut mempunyai strategi dan perancangan polisi yang baik, namun tanpa kestabilan politik, ia tidak akan berjaya dilaksanakan.

Menurut beliau, di bawah Kerajaan Negeri Sarawak, pihaknya mempunyai Strategi Pembangunan Pasca COVID-19 2030 dan akan mampu mengubah Sarawak melalui semua sumber yang ada dan pentadbiran yang berkesan.

“Kita juga memerlukan pemimpin yang benar-benar mengutamakan rakyat berbanding pemimpin yang asyik berebut kuasa. Apa yang kita perlukan ialah kestabilan. Syukur, Sarawak mempunyai kerajaan yang stabil. 

Kegelisahan rakyat akibat pendemik COVID-19 lebih diutamakan Muhyiddin dan beliau sanggup berdepan usul undi percaya di Parlimen bulan depan.

“Hal ini penting kerana walaupun kita mempunyai rancangan yang baik namun tanpa kestabilan, saya tidak fikir kita mampu untuk melaksanakan rancangan tersebut,” katanya kepada media ketika ditemui di Kuching, Sarawak, hari ini. 

Terdahulu, GPS menerusi menerusi kenyataan menghentikan segera politiking sehingga keabsahan Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri menerusi usul undi percaya ditentukan di Persidangan Dewan Rakyat, September ini. 

Justeru, Setiausaha Agungnya, Datuk Seri Alexander Nanta Linggi berkata, pihaknya menyifatkan tindakan mengheret rakyat kepada krisis politik dan cubaan menumbangkan kerajaan dalam keadaan negara berdepan ancaman pandemik COVID-19 hanya akan menimbulkan kegelisahan di kalangan rakyat.

Alexander turut memaklumkan semua Ahli Parlimen GPS tetap dengan pendirian terus menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Muhyiddin. 

Beliau yang juga merupakan Ahli Parlimen Kapit berkata, ketetapan itu diputuskan dalam perjumpaan khas semua Ahli Parlimen GPS bersama Ketua Menteri, Datuk Patinggi Abang Johari Abang Openg, hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.