nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

AS senarai hitam lima ketua pengganas di Afrika

7 OGOS: Lima lagi anggota kanan kumpulan pengganas di Afrika tersenarai dalam Senarai Khas Pengganas Global.

Tindakan Jabatan Negara Amerika Syarikat (AS) itu membolehkan AS kini menyekat akses ke atas harta benda atau kepentingan lain yang dimiliki mereka di negara itu.

Setiausaha Negara AS, Antony Blinken, dalam satu kenyataan, berkata mengetuai senarai tambahan itu ialah Bonomade Machude Omar iaitu komander kanan Daesh-Mozambique, yang mengetuai serangan di Hotel Amarula Mac lalu.

Dalam serangan di bandar Palma itu, pengganas dilaporkan memenggal kepala penduduk dan menggeledah bangunan, selain itu Omar juga didakwa mendalangi serangan lain di Mozambique serta Tanzania.

Turut disenaraikan ialah pemimpin kanan Jamaahat Nasr al-Islam wal Muslimin (JNIM) cawangan Al-Qaeda yang berpangkalan di Mali iaitu Sidan ag Hitta dan Salem ould Breihmatt.

Turut disenaraikan, jurucakap kumpulan militan Al-Shabaab, Ali Mohamed Rage dan perancang operasi kumpulan itu, Abdikadir Mohamed Abdikadir.

Blinken berkata, kedua-duanya merancang serangan untuk al-Shabaab, yang disenaraikan Washington sebagai gerakan pengganas pada tahun 2008.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.