nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli Parlimen Perlu Akur Titah Agong

7 OGOS: Semua ahli Parlimen perlu akur dengan perkenan Yang di-Pertuan Agong terhadap Kerajaan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk terus memimpin negara.

Pengerusi Gerakan Pembela Ummah (UMMAH), Mohd Zai Mustafa berkata ia perlu dilakukan bagi memberi tumpuan kepada usaha berterusan memutuskan rantaian wabak COVID-19 dan menjayakan Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) sehingga September nanti.

Menurut beliau, pihaknya menjunjung setinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada Agong di atas perkenan dan kepercayaan baginda.

“Telah berlaku manipulasi persepsi yang cuba menggugat kestabilan kerajaan dengan dakwaan kehilangan majoriti Muhyiddin sebagai Perdana Menteri oleh Ahli Parlimen tertentu di Parlimen mahupun di luar Parlimen, 

MOHD ZAI

“Namun ia tidak cukup meyakinkan baginda untuk hilang kepercayaan dan perkenan untuk mengekalkan Muhyiddin sebagai Perdana Menteri dan memimpin kerajaan,” katanya.

Dalam pada itu, Mohd Zai berkata, kestabilan kerajaan sangat penting untuk mengekang dan menangani pandemik Covid-19 dan menjayakan PICK.

Tambah beliau, ia juga penting untuk melaksanakan Pelan Pemulihan Ekonomi Negara yang telah dibentangkan oleh Menteri Kewangan, Senator Tengku Dato’ Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz di Parlimen baru-baru ini.

“Justeru, kestabilan politik dan pentadbiran negara sangat penting dikekalkan dan baginda telah bertindak secara bijaksana dengan mendamaikan keadaan dan seterusnya menyakinkan rakyat,” katanya. 

“UMMAH juga yakin, sekiranya keadaan negara sudah stabil pada September nanti, usul keabsahan Muhyiddin sebagai Perdana Menteri boleh diuji di Parlimen sebagaimana yang disebut Muhyiddin dalam kenyataan khasnya setelah mendapat perkenan Agong,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.