nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM sampaikan bakul makanan di Pagoh

5 OGOS: Biarpun sibuk dengan tugas harian sebagai Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, sempat meluangkan masa untuk meninjau masalah dan menyampaikan sumbangan kepada penduduk di kawasan Parlimen Pagoh, Johor, hari ini.

Beliau yang tiba dari ibu kota dengan menaiki helikopter memulakan acara lawatan dengan menyampaikan sumbangan Bakul Prihatin Negara kepada isi rumah yang terkesan dengan pandemik COVID-19 di Kampung Batu 23, Lenga, di Pagoh.

Kehadiran beliau disambut dengan alunan bacaan selawat oleh penduduk kawasan berkenaan dengan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan.

Perdana Menteri juga mengadakan lawatan ke Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di Dataran Felda Batu 27, Lenga serta menyampaikan sumbangan makanan basah kepada masyarakat Felda Moakil di lokasi sama.

Muhyiddin kemudian  meneruskan program ziarah dan agihan sumbangan Bakul Prihatin Negara kepada seorang warga emas, Ismail Simat di kawasan Felda itu.

Beliau yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Gambir dijadual akan meneruskan penyampaian sumbangan makanan basah dan Bakul Prihatin Negara kepada penghulu-penghulu Mukim dan keluarga yang sedang menjalani kuarantin di Kompleks Penghulu Mukim Sungai Raya, Pagoh, esok.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.