nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO akan berpecah, kerajaan PN di hujung tanduk

4 OGOS : Bekas Menteri Besar Selangor, Dr Mohamad Khir Toyo berpandangan bahawa UMNO akan berlakunya perpecahan manakala jangka hayat kerajaan Perikatan Nasional (PN) kini di hujung tanduk.

Beliau berpendapat berkenaan perihal itu selepas UMNO tidak lagi mahu bersama Kerajaan PN dan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin 

“Pasti ada ahli UMNO sama ada ahli biasa atau pun mereka yang berjawatan akan memilih untuk kekal bersama PN dan terus mendukung Tan Sri Mahiaddin. 

“Mereka ini pasti nya telah memperhitung sebaik baiknya utk melakukan tindakan kamikaze politik ini,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini. 

Dalam pada itu, Mohamad Khir berkata, UMNO pasti akan mengambil tindakan disiplin pada ahli-ahlinya yang tidak ikut keputusan parti. 

Beliau berkata, perlembagaan parti jelas menyatakan mereka yang tidak patuhi arahan parti perlu dipecat walau apapun jawatan yang mereka sandang.

“Saya sangat pasti ada pemimpin umno yang berjawatan tinggi, akan kekal bersama PN dan telah bersedia di pecat dari UMNO asalkan kekal jawatan dalam kerajaan, mereka ini pasti akan di terima menjadi ahli Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

“Bersatu pula akan menjadi parti yg mempunyai ahli parlimen teramai dalam parlimen dan boleh sahaja membentuk kerajaan minoriti.

“Sama ada UMNO akan bangkit dengan tangkas selepas berlakunya tsunami politik kedua ini, ia banyak bergantung kepada arah tuju baru yg akan digariskan oleh pucuk pimpinan parti dan bagaimana ahli dibawah respon terhadap visi itu,” katanya. 

Sementara itu, walaupun kerajaan Kerajaan PN dilihat di hujung tanduk, beliau menegaskan kerajaan itu tidak akan tumbang dalam waktu terdekat ini.

Beliau berkata, selagi tidak ada ahli Parlimen yang boleh menyakinkan Yang di-Pertuan Agong memiliki majoriti dewan, kerajaan PN akan kekal walaupun telah tidak ada sokongan majoriti sebagai kerajaan minoriti.

“Pasti ada parti lain akan ikut jejak langkah ini. Jika benar ada ahli Parlimen UMNO akan menyertai Parti BERSATU ini akan menguatkan lagi kerajaan PN.

“Saya amat berharap suasana keruh ini dapat dijernihkan dengan segera kerana rakyat dalam suasana yang sangat melemaskan dengan wabak COVID-19 ini dan meluat melihat pemimpin berebut kuasa.

“Alasannya demi rakyat tetapi sebenarnya tidak ada siapa peduli sungguh sungguh sama ada rakyat cukup makan atau kelaparan. Jika suasana semakin keruh rakyat semakin susah, umpama air semakin keruh, ikan akan mati kelemasan,”katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.