nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jadikan Hotel Bajet Sebagai PKRC

4 OGOS: Persatuan Agensi Pelancongan Malaysia (MATA) menyarankan kerajaan menjadikan hotel bajet di seluruh negara sebagai Pusat Kuarantin dan Rawatan COVID-19 Berisiko Rendah (PKRC) bagi pesakit COVID-19 tahap satu hingga tiga. 

Presidennya, Datuk Mohd Khalid Harun, berkata saranan ini dicadangkan memandangkan terdapat PKRC telah penuh dan sesak akibat peningkatan kes harian terutamanya di Lembah Kelang.

Menurut beliau, ini bertujuan membendung pelanggaran SOP bagi kes kuarantin di rumah, sekali gus mengekang peningkatan kes dan menangani kes kematian sebelum tiba di hospital (BID).

“Sekiranya pesakit COVID-19 bagi tahap 1 higga 3 dibiarkan kuarantin di kediaman masing-masing, kepatuhan bagi SOP kuarantin mereka amat diragui. Adakah mereka ini patuh kepada arahan kuarantin atau mereka masih bebas ke sana sini tanpa pengawasan pihak berkuasa. 

MOHD KHALID

“Ambil contoh sekiranya pesakit COVID-19 ini tinggal di Kawasan PPR yang penuh sesak dan mempunyai ruang rumah yang agak kecil serta tinggal bersama-sama ahli keluarga yang ramai, bagaimana pula dengan kepatuhan SOP kuarantin mereka. 

“Ini sudah tentu akan menyebabkan penularan baharu di kalangan penghuni di dalamnya dan sekali gus akan menambahkan lagi bilangan kes harian yang tinggi,” katanya menerusi kenyataan, hari ini. 

Dalam pada itu, Mohd Khalid menegaskan sekiranya pesakit-pesakit ini di kuarantin di hotel-hotel bajet, penularan kes baharu dapat dibendung dengan adanya pengawasan pihak berkuasa dan sebagainya. 

Justeru, beliau berkata MATA menyeru agar Kerajaan Malaysia mengkaji cadangan pihaknya yang dapat membantu dalam menurunkan kes harian yang tinggi saban hari. 

“Sekiranya penggunaan hotel bajet ini sebagai pusat PKRC ini juga dapat membantu ahli-ahli kami dari sektor perhotelan bajet dapat beroperasi kembali dan boleh menjana pendapatan mereka.

“Kami mahu penularan COVID-19 ini dapat dibendung dengan kadar segera serta menurunkan angka kebolehjangkitan didalam negara kita. Sekiranya kes harian ini dapat dibendung dengan bijak, ini dapat mempercepatkan pembukaan semula sektor pelancongan dalam negara. 

“Saya yakin rakyat Malaysia dahagakan aktiviti beriadah dan bercuti di tempat peranginan di dalam Malaysia setelah hampir dua tahun tidak dapat berbuat demikian,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.