nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anggota polis maut, serangan di luar Pantagon

4 OGOS: Seorang anggota polis maut dan beberapa lagi cedera dalam insiden serangan di terminal transit massa Pentagon yang menyebabkan ibu pejabat tentera Amerika Syarikat (AS) itu terpaksa ditutup sementara, semalam.

Kejadian tembakan itu berlaku di stesen bas dan kereta api bawah tanah yang terletak hanya beberapa meter dari pintu masuk Pentagon.

Ketika kejadian, kakitangan dalam bangunan Pentagon di Arlington yang terletak di pinggir bandar raya Washington, diarahkan untuk berlindung selama lebih sejam sebelum suasana kembali pulih kira-kira 90 minit kemudian.

“Insiden itu telah berakhir dan lokasi kejadian adalah selamat serta paling penting, tiada ancaman berterusan terhadap komuniti kami,” kata Ketua Agensi Perlindungan Pasukan Pentagon, Woodrow Kusse.

Kusse berkata, berlaku beberapa kecederaan dalam insiden itu, namun tidak mendedahkan butiran terperinci.

“Anggota polis itu terkorban ketika menjalankan tugas melindungi puluhan ribu pekerja  dan pengunjung di Pentagon setiap hari.

“Beliau bersama rakan setugas lain adalah anggota keluarga Pentagon, dan memang diketahui sebagai profesional, mahir serta berani,” kata Setiausaha Pertahanan AS, Lloyd Austin, dalam satu kenyataan.

Austin berkata, siasatan berhubung kejadian itu sedang dijalankan dan ia harus ‘dilaksanakan tanpa sebarang gangguan serta spekulasi.’

Susulan insiden itu, perkhidmatan kereta api bawah tanah terbabit dihentikan sementara, manakala bas yang menuju ke stesen berkenaan dialih arah ke perhentian lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.