nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Siasat penularan surat Agong kepada PM

3 OGOS: Polis perlu mengambil tindakan ke atas dalang penularan sepucuk surat dipercayai daripada Yang di-Pertuan Agong kepada Perdana Menteri, pada 29 Julai lalu.

Ketua Penerangan Srikandi BERSATU, Mastura Mohamad berkata polis perlu menjalankan siasatan terperinci kerana perbuatan menularkan surat terbabit adalah satu tindakan khianat atau sabotaj hingga boleh menggugat kestabilan dan keharmonian negara.

Mastura berkata pembocoran surat itu perlu disiasat, bagaimana ia boleh tersebar dan dibocorkan dalam media sosial kerana dokumen terbabit adalah sulit.

“Kami memandang serius dengan perkara terbabit yang dilihat satu tindakan yang tidak bertanggungjawab hingga boleh mewujudkan rasa resah rakyat berhubung hubungan antara istana dan kerajaan.

“Tanpa gangguan pihak yang berniat serong, kami yakin bahawa sebarang isu berbangkit akan dapat diselesaikan secara harmoni berpandukan semangat saling hormat-menghormati sejajar dengan Perlembagaan Persekutuan,” katanya yang ditemui di hadapan Ibu Pejabat Polis Daerah Putrajaya, Putrajaya hari ini.

Mastura berkata, semua pihak digesa bersama-sama kerajaan menggembleng tenaga memerangi pandemik COVID-19 sekali gus mengembalikan kehidupan yang selesa dan bebas.

Sebelum ini, media melaporkan, Yang di-Pertuan Agong dipercayai mengutuskan warkah kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berhubung isu pembatalan Ordinan Darurat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.