nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pembangkang Terdesak, PICK Catat Kejayaan

3 OGOS: Wakil rakyat pembangkang kini dilihat semakin terdesak selepas mereka tergugat dengan pelaksanaan Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan (PICK) yang mula menampakkan kejayaan.

Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Rosol Wahid berkata pembangkang sangat terdesak menggunakan modal politik dengan memastikan kadar jangkitan dan kematian COVID-19 terus meningkat dalam memastikan agenda jahat ‘kerajaan gagal’ berjaya dicapai.

“Secara umumnya mereka bimbang jika kerajaan Perikatan Nasional (PN) berjaya menangani COVID-10 sekali gus mencapai sasaran 80 peratus imuniti berkelompok sebagaimana ditetapkan.

ROSOL

“Sebab itulah mereka cuba mencetuskan provokasi dengan menuduh kerajaan gagal dan bagi saya ini merupakan budaya yang tidak sihat kerana hak seseorang untuk menyuarakan pendapat ada batasnya walaupun Malaysia merupakan negara demokrasi,” katanya kepada media, hari ini.

Semalam, puluhan ahli-ahli Parlimen pembangkang yang diketuai Datuk Seri Anwar Ibrahim dan bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad berhimpun di Dataran Merdeka sebelum berarak menuju ke bangunan Parlimen.

Bagaimanapun, mereka akhirnya bersurai setelah usaha memasuki bangunan Parlimen gagal kerana dihalang oleh Pasukan Simpanan Persekutuan (FRU) di bulatan berhampiran Dataran Menara.

Dalam pada itu, Rosol yang juga Timbalan Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna memaklumkan ahli-ahli Parlimen pembangkang yang terlibat dalam perhimpunan di sekitar ibu negara semalam perlu dikenakan tindakan kompaun kerana melanggar prosedur operasi standard (SOP) COVID-19.

Ahli Parlimen Hulu Terengganu itu memberitahu, tindakan itu wajar diambil pihak berkuasa ekoran perbuatan golongan berkenaan yang tidak mematuhi peraturan ditetapkan termasuk menjaga penjarakan fizikal.

“Bagi saya mereka yang bersalah melanggar SOP itu perlu didenda kerana sebelum ini jika perkara sama berlaku kepada pemimpin kerajaan, mereka menuduh kita sebagai golongan kayangan.

“Jadi saya berharap tiada unsur perbezaan dalam melaksanakan undang-undang dan peraturan negara,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.