nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peluang Dr Mahathir, Warisan sokong PN dan Muhyiddin

3 OGOS: Keputusan Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO menarik sokongan kepada kerajaan Perikatan Nasional (PN) dan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dijangka memberi ruang kepada Tun Dr Mahathir Mohamad menyokong kerajaan sekarang.

Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Dr Abd Latiff Ahmad berkata, Dr Mahahtir sebelum ini beberapa kali menegaskan  sedia mempertimbangkan kerjasama dengan mana-mana pihak termasuklah PN sekiranya tiada ‘penyangak’ atau pemimpin UMNO yang terbabit kes mahkamah .

“Setiausaha Agung Bersatu (Datuk Seri Hamzah Zainuddin) pun pernah menyatakan bahawa PN bersedia menerima mana-mana individu menyertai kerjasama  termasuk Dr Mahathir.

“Apabila pemimpin UMNO yang ada kaitan mahkamah sudah keluar (daripada menyokong PN) dan mungkin bersama Ketua Pembangkang (Datuk Seri Anwar Ibrahim), amat mudah bagi Dr Mahathir menyokong kerajaan PN,” katanya.

Beliau diminta mengulas sama ada Bersatu akan mendapatkan sokongan daripada parti Pejuang yang diketuai Dr Mahathir dan parti Warisan yang diterajui Datuk Seri Shafie Apdal bagi menyokong kerajaan PN selepas beberapa ahli parlimen UMNO menarik diri

Abd Latiff berkata, Umum mengetahui ketegasan Dr Mahathir terhadap mereka yang terbabit rasuah dan salah guna kuasa menyebabkan beliau menolak bekerjasama dengan kerajaan PN kerana ada beberapa pemimpin UMNO terbabit kes mahkamah menyokong kerajaan.

“Saya tidak menolak  kemungkinan bekas Perdana Menteri itu akan kembali menyokong Muhyiddin memperkukuhkan kerajaan PN, begitu juga dengan ahli-ahli parlimen Warisan,”.

“Inilah sebaik-baiknya. Kasih kembali bertaut dengan  Kerajaan Melayu Islam akan terus mentadbir negara,” jelasnya.

Terdahulu, MKT UMNO petang tadi selain menarik sokongan kepada kerajaan PN dan Muhyiddin Yassin membuat keputusan mengambil pendirian berpihak kepada Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Mustafa Billah Shah dan tidak akan mempertahankan kerajaan PN yang didakwa gagal di mata rakyat selaras Fasal 3.3 Perlembagaan UMNO.

Susulan keputusan itu, sekurang-kurangnya 10 hingga 12 ahli parlimen UMNO membuat perakuan kepada parti bahawa mereka telah menarik sokongan kepada kerajaan PN.

Antara mereka Presiden UMNO yang juga Ahli Parlimen Bagan Datuk, Datuk Dr Seri Ahmad Zahid Hamidi, Ahli Parlimen Pekan, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Ahli Parlimen Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah

Turut menarik sokongan adalah Ahli Parlimen Lenggong Datuk Seri Dr Shamsul Anuar Nasarah yang kemudiannya  mengumumkan melepaskan jawatan Menteri Tenaga dan Sumber Asli.

Bagaimanapun, pemerhati politik berpendapat, ahli-ahli parlimen Pejuang dan Warisan seramai 12 orang boleh kembali mengukuhkan kerajaan PN bagi menggantikan ahli parlimen UMNO yang sudah menarik diri.  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.