nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ordinan Darurat Dibahas, Diungkaikan di Parlimen September Ini

3 OGOS: Usul bagi membahas dan mengungkai Ordinan-Ordinan Darurat akan dibawa ke Persidangan Parlimen yang telah dijadualkan berlangsung pada September ini. 

Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, adalah dimaklumkan bahawa proses pembatalan ordinan-ordinan darurat oleh Yang di-Pertuan Agong sepertimana yang disembah nasihat oleh Jemaah Menteri pada 23 Julai 2021 tidak dapat disempurnakan.

“Dengan berakhirnya Proklamasi Darurat pada 1 Ogos 2021, berdasarkan peruntukan Perlembagaan Persekutuan, pembatalan ordinan-ordinan darurat oleh Seri Paduka Baginda tidak lagi berbangkit. 

“Maka, selaras dengan titah pandangan Yang di-Pertuan Agong dan peruntukan Perkara 150 (3) Perlembagaan Persekutuan, suatu usul untuk membahas dan seterusnya mengungkaikan ordinan-ordinan darurat berkenaan boleh dibawa dalam sidang Parlimen yang dijadualkan berlangsung pada bulan September 2021, “katanya menerusi kenyataan media, hari ini. 

Dalam pada itu, Muhyiddin memaklumkan Jemaah Menteri akan membincangkan usul membabitkan pembatalan Ordinan-Ordinan darurat dalam mesyuarat Kabinet esok.

“Ia diharapkan dapat menyelesaikan polemik berkaitan pembatalan ordinan-ordinan darurat secara harmoni dan berperlembagaan,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.