nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan hanya akan jatuh jika terbukti PM hilang majoriti

3 OGOS: Kerajaan Perikatan Nasional (PN) hanya akan jatuh jika Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin terbukti sudah hilang sokongan majoriti Ahli Parlimen, pada persidangan Dewan Rakyat nanti.

Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Perikatan Nasional (PNBBC), Datuk Seri Shahidan Kassim, berkata ketika ini sebahagian besar Ahli Parlimen UMNO masih menyokong kerajaan PN dan kepemimpinan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, kecuali mereka mengumumkan menarik balik sokongan.

Shahidan yang juga Ahli Parlimen Arau mendedahkan seramai 36 Ahli Parlimen UMNO/BN sudah menandatangani akuan bersumpah (SD) bagi menyatakan sokongan tidak berbelah bahagi kepada kerajaan PN dan kepimpinan Muhyiddin.

“Saya difahamkan bahawa terdapat 11 atau 12 Ahli Parlimen UMNO yang menarik sokongan kepada kerajaan PN dan Perdana Menteri termasuk Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahidi Hamidi, Datuk Seri Najib Razak (Ahli Parlimen Pekan), Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan dan Datuk Seri Azalina Othman.

“Bagaimanapun, daripada jumlah itu saya difahamkan terdapat empat Ahli Parlimen UMNO yang menandatangani SD kembali menyokong kerajaan PN biarpun mereka sudah menarik sokongan kepada Perdana Menteri,” katanya ketika dihubungi wartawan PNBBC di sini, sebentar tadi.

Datuk Seri Shahidan Kassim

Sebelum ini, Shahidan mendedahkan kerajaan PN pimpinan Muhyiddin masih kekal utuh berikutan mendapat sokongan daripada 115 Ahli Parlimen termasuk lebih 30 ahli Parlimen UMNO.

Justeru, Shahidan meminta Presiden UMNO memberi penjelasan kepada semua pemimpin dan ahli di peringkat akar umbi mengenai hala tuju sebenar parti selepas mereka menarik sokongan diberi

“Jadi sekarang ini terserah kepada Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim bukannya Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi untuk membukti bahawa Pakatan Harapan (PH) mempunyai majoriti mencukupi untuk membentuk kerajaan campuran baharu.

“Presiden hanya umumkan UMNO tarik diri daripada sokong kerajaan PN dan Perdana Menteri tetapi kami tidak pasti dia akan sokong siapa?

“Jadi kami Ahli Parlimen UMNO/BN mahu tahu kita akan sokongan gabungan parti mana selepas ini untuk membentuk gabungan kerajaan baharu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.