nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Himpunan Pembangkang, Retorik Politik Murahan

3 OGOS: Desakan ahli-ahli Parlimen pembangkang yang mahu membicarakan keluh-kesah rakyat di jalanan tanpa menghiraukan penularan wabak COVID-19 yang sedang mengganas ketika ini hanyalah retorik politik murahan.

Ketua Dewan Pemuda Ikatan Malaysia (DPIM), Shahir Adnan berkata, tidak cukup dengan karenah kurang ajar serta tiada adab terhadap nilai-nilai ketimuran rakyat Malaysia, pembangkang berteriak dan menghambur kata-kata kesat sepanjang empat hari di Dewan Rakyat.

“Malah mereka telah menggunakan anak-anak muda untuk turun ke jalanan mengadakan demonstrasi ketika COVID-19 memuncak pada hujung minggu lalu. 

SHAHIR

“Ini jelas dengan kehadiran beberapa orang pimpinan pembangkang yang turut turun ke jalanan,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Semalam, puluhan Ahli Parlimen pembangkang berarak menuju semula ke Parlimen selepas berkumpul di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur yang tidak berpuas hati kerana Persidangan Khas Dewan Rakyat ditangguhkan disebabkan peningkatan kes COVID-19 di Parlimen. 

Dalam pada itu, Shahir memaklumkan pihaknya mengharapkan agar tiada lagi rakyat Malaysia yang terpedaya dengan retorik politik murahan Pakatan Harapan (PH) yang dibuat oleh ahli-ahli Parlimen pembangkang.

“Fakta menunjukkan mereka boleh ‘tidur’ sebantal sebelum kejatuhan Barisan Nasional dan kemudian bercakaran sesama sendiri antara dua pemimpin iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad dan Datuk Seri Anwar Ibrahim, katanya.

Sementara itu, beliau mempersoalkan bagaimana Dr Mahathir boleh berdemonstrasi bersebelahan Anwar dan rakyat perlu berfikir tentang perkara itu agar tidak mudah ditipu untuk kali kedua dengan propaganda politik PH.

“Anak muda perlu bijak dalam membezakan yang mana permata dan yang mana kaca. Kalian sudah ditipu oleh Pemuda Pakatan Harapan ketika itu, di bawah YB Syed Saddiq. Semua yang dijanjikan di dalam Manifesto PH untuk anak muda hanya tinggal janji manis.

“Kini Syed Saddiq (Ahli Parlimen Muar) menggunakan platform MUDA untuk menjanjikan bulan dan bintang kepada anak muda. Bagaimanakah mahu memimpin anak muda jika diri sendiri didakwa dengan kes pecah amanah,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.