nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ebit Lew sumbang dua kontena simpan mayat

3 OGOS: Pendakwa bebas, Ustaz Ebit Lew terus membantu mempermudahkan kerja petugas barisan hadapan dengan menyumbangkan dua kontena sejuk beku untuk menyimpan mayat pesakit COVID-19 kepada Hospital Kepala Batas dan  Hospital Sultan Abdul Halim Sungai Petani, Kedah.

Ebit dalam satu hantaran menerusi akaun Facebooknya melahirkan rasa syukur kerana dapat menyerahkan kontena sejuk beku yang dilengkapi dengan rak untuk menyimpan jenayah kepada kedua-dua hospital terbabit.

“Syukur sangat rasa kami dapat beli dua buah kontena sejuk beku simpanan mayat dan terus serahkan ke Hospital Kepala Batas dan Hospital Sultan Abdul Halim Sg Petani. Kami pasang sekali rak simpan jenazah. Terus pasang dan digunakan.

“Masa sampai tadi jadi sebak. Bila dengar cerita doktor dan pegawai hospital. Cara mereka berterima kasih buat saya jadi sebak sangat. Hari Sabtu kami berbual. Hari ini Selasa dah sampai katanya. Banyak lagi hospital memerlukan kontena ini. Doakan ya.

“Berat ujian negara kita kali ini. Semoga Allah beri kekuatan buat doktor, nurse (jururawat), frontliner (petugas barisan hadapan), dan semua petugas Kementerian Kesihatan (KKM). Allah beri sembuh pada yang sakit,” katanya dalam satu hantaran menerusi akaun Facebooknya, sebentar tadi.”

Ebit yang sentiasa mendoakan semoga Allah mudahkan segala urusan pesakit dan keluarga juga hampir menitiskan air mata mendengar kisah pengurusan jenazah pesakit COVID-19.

“Menangis mendengar kisah-kisah di hospital.

“Terima kasih PDRM membantu memudahkan kerja misi bantuan ini. Terima kasih Team ATMS membantu tadi. Terima kasih semua kru PKUM di Sungai Petani. Terima kasih KKM. Terima kasih pihak hospital.

“Terima kasih tuan puan semua yang bersama kami selama ini. Insya-Allah kita akan cuba bantu dari semasa ke semasa. Pesakit dan yang meninggal dunia bukan orang lain. Keluarga kami juga. Sama-sama kita membantu dan mendoakan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.