nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Takiyuddin semakin sihat, dijangka keluar esok

2 OGOS: Timbalan Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man, mengesahkan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Takiyuddin Hassan, selamat menjalani rawatan jantung di sebuah pusat perubatan di ibu negara.

Tuan Ibrahim yang juga Menteri Alam Sekitar dan Air, berkata Setiausaha Agung PAS berkenaan sudah selamat menjalani rawatan, termasuk memasang sten terhadap tiga saluran yang tersumbat.

“Saya baru menghubungi Datuk Seri Takiyuddin Hassan pagi ini. Alhamdulillah beliau telah selamat menjalani pemeriksaan dan beliau memaklumkan doktor telah siap memasang sten di saluran yang tersumbat.

“Alhamdulillah semua berjalan lancar dan dijangka keluar dalam sehari dua ini. Teruskan doa agar beliau cepat sembuh sepenuhnya,” tulisnya ringkas di Facebooknya hari ini.

Terdahulu, Setiausaha Agung Pas itu dilaporkan menerima rawatan Pusat Perubatan IHEAL, di sini Jumaat lalu.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), Datuk Seri Takiyuddin Hassan dimasukkan ke hospital pada Jumaat lalu.

Utusan Malaysia melaporkan, ia dipercayai akibat masalah kesihatan jantung dialami Setiausaha Agung Pas itu sehingga terpaksa menjalani pembedahan selama tiga jam.

Beliau dimasukkan ke sebuah hospital di Lembah Klang iaitu Pusat Perubatan IHEAL, bersebelahan dengan Mid Valley, Kuala Lumpur.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.