nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peserta himpunan haram akan dikompaun

1 OGOS: Seramai 450 individu yang menyertai perhimpunan ‘Keluar dan #Lawan’ di sekitar Dataran Merdeka, semalam akan dikenakan kompaun kerana melanggar prosedur operasi standard (SOP) Pelan Pemulihan Negara (PPN).

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Azmi Abu Kassim, berkata kesemua mereka yang telah dikenal pasti menyertai perhimpunan itu akan dipanggil memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi, dalam masa terdekat.

“Sekiranya cukup keterangan, mereka akan dikenakan tindakan kompaun atas kesalahan mengikut Seksyen 21A Akta 342.

AZMI

“Tindakan juga dikenakan mengikut Peraturan 17(1) Peraturan-Peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (PPPDBP) (Langkah-langkah di dalam Kawasan Tempatan Jangkitan (Pelan Pemulihan Negara) 2021,” katanya dalam kenyataan, semalam.

Mengulas lanjut, Azmi berkata, dianggarkan 450 individu dikesan berkumpul di dataran Masjid Jamek Kuala Lumpuri, kira-kira jam 10.30 pagi tadi (semalam) sebelum sejam kemudian berarak melalui Jalan Tun Perak ke Jalan Raja.

“Kumpulan itu turut membawa kain-kain rentang dan perhimpunan berlangsung kira-kira dua jam.

“Kita turut menerima menerima satu laporan polis berkaitan perhimpunan itu pada jam 3.04 petang tadi (semala) dan siasatan sedang dijalankan,” katanya.

Terdahulu, kira-kira 400 individu berarak dari Stesen Transit Aliran Ringan (LRT) Masjid Jamek menuju ke Dataran Merdeka, semalam.

Kumpulan individu berkenaan yang memakai baju hitam, antara lain dilihat membawa bendera hitam, sepanduk menzahirkan protes dan replika jenazah.

Polis membuat kawalan keselamatan di sekitar kawasan berkenaan, selain menutup beberapa laluan menuju ke Dataran Merdeka.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.