nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hati-hati dengan maklumat palsu eksploitasi isu semasa

31 JULAI : Ketua-Ketua Penerangan Parti Perikatan Nasional menyeru rakyat agar berhati-hati dan meneliti sebarang maklumat ekoran terlalu banyak pihak yang cuba menangguk di air yang keruh ketika ini.

Menurut kenyataan bersama ketua penerangan parti PN itu, ini termasuklah pihak yang sengaja mencipta berita-berita palsu dan mengeksploitasi situasi semasa melalui media sosial.

“Terlalu banyak pihak yang cuba menangguk di air keruh untuk kepentingan peribadi dan untuk menyelamatkan diri

“Rakyat mesti peka dengan gerakerja yang tidak bertanggungjawab ini, dan sentiasa merujuk kepada sumber-sumber yang sahih untuk mengetahui situasi yang sebenar.

“Kami menyeru seluruh lapisan masyarakat meneliti siri penjelasan yang diberikan oleh pihak Kerajaan mengenai situasi terkini,” kata mereka menerusi kenyataan itu.

Kenyataan itu dikeluarkan bersama oleh Datuk Wan Saiful Wan Jan (BERSATU), Kamaruzaman Mohamad (PAS), Chin Vui Kai (SAPP), Jeffrey Kumin (STAR), Koo Shiaw Lee (GERAKAN), Datuk V Gunalan (MIC), Chan Quin Er (MCA), Yong Li Na (PDP), Datuk Julita Majunki (PBS), Datuk Idris Buang (PBB),Datuk Wilfred Nissom (Parti Rakyat Sarawak),Asam Yii (SUPP) .

Sementara itu, ketua-ketua penerangan parti PN menjunjung kasih atas titah Agong seperti yang dizahirkan baru-baru ini.

Menurut kenyataan itu, titah Baginda memperlihatkan iltizam untuk memastikan kebajikan rakyat sentiasa terjaga.

“Kami juga mengucapkan terima kasih kepada pucuk pimpinan parti-parti dalam kerajaan serta ahli-ahli parlimen yang telah dengan tuntas menyatakan sokongan kepada YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin serta Kabinetnya untuk terus memimpin negara mendepani cabaran Covid-19.

“Kami menyeru supaya tumpuan kita dikembalikan kepada usaha menjaga kesihatan rakyat dan membina semula ekonomi negara melalui pelaksanaan Pelan Pemulihan Nasional yang telah dirangka oleh Kerajaan. 

“Ini adalah keutamaan sebenar negara pada waktu ini, demi kebaikan rakyat keseluruhannya,” jelasnya.

Kata kenyataan itu lagi, jentera penerangan parti-parti dalam kerajaan berikrar untuk terus membantu YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin dan pucuk pimpinan semua parti menjalankan tugas dan tanggungjawab yang diamanahkan, terutama dalam menyampaikan maklumat yang tepat kepada rakyat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.