nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ini sebab tidak boleh sambung masa perbahasan

28 JULAI: Yang Dipertuan Dewan Rakyat Datuk Azhari Azizan Harun, mengesahkan empat lagi petugas Parlimen dikesan positif COVID-19 pada semalam dan hari ini.

Berikutan itu, Azhar berkata beliau memutuskan bahawa Mesyuarat Khas Penggal Ketiga Parlimen Keempat Belas (2021) berlangsung mulai jam 10 pagi hingga 5.30 petang sahaja tanpa tambahan masa atau hari seperti diminta sesetengah ahli parlimen.

Azhar juga mendedahkan keputusan membenarkan persidangan hingga jam 5.30 petang setiap hari sebenarnya adalah bertentangan dengan apa dinasihatkan oleh Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.

“Sebenarnya kita telah tidak menuruti nasihat dan saranan daripada Ketua Pengarah Kesihatan yang bersusah payah datang ke Parlimen untuk memberikan penerangan.

“Kalau ikut nasihat beliau kita hanya bersidang hingga jam 2 petang sahaja sebenarnya. Sebab beliau amat gusar dan bimbang kerana Parlimen amat tetap bersidang walaupun kes COVID-19 semakin meningkat.

“Malah, semalam dan hari ini kita ada empat kes positif babit petugas di Parlimen. Jadi risiko agak tinggilah. Justeru itu saya tetapkan Sidang Khas Parlimen hanya setakat jam 5.30 petang,” katanya.

Azhar menjawab pertanyaan Ahli Parlimen PH-Hang Tuah Jaya, Datuk Seri Shamsul Iskandar Mohd Akin yang mahu mengetahui sekiranya Speaker boleh melanjutkan masa perbahasan bagi memberi peluang kepada Ahli-ahli Parlimen.

Berikutan itu, Azhar memohon maaf kerana tidak menunaikan permintaan Ahli Parlimen PH yang mendesak supaya tempoh sidang khas Parlimen dilanjut hingga malam bagi memberi perlu kepada wakil rakyat menyuarakan pelbagai pandangan masing-masing.

Bagaimanapun, Azhar berkata beliau sedia melanjutkan tempoh sidang Parlimen jika Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Takiyuddin Hassan yang bertanggungjawab meluluskan permohonan wakil rakyat pembangkang terbabit.

Media sebelum ini melaporkan, dua Ahli Parlimen dikesan positif COVID-19, iaitu Ahli Parlimen BN-Bagan Datoh, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Ahli Parlimen BERSATU-Nibong Tebal, Datuk Dr Mansor Othman.

Selain itu, beberapa lagi Ahli Parlimen pula terpaksa menjalani kuarantin kendiri selepas menjadi kontak rapat kepada pesakit COVID-19.

Selain itu, setakat semalam, 12 petugas di Parlimen didapati positif, dan 58 lagi perlu menjalani kuarantin wajib. Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.