nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM dijangka bentang PPN di Dewan Rakyat hari ini

26 JULAI: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dijangka membentangkan Pelan Pemulihan Negara (PPN) dalam sidang khas Dewan Rakyat, pada 10 pagi ini.

Mengikut Aturan Urusan Mesyuarat di kongsi di laman rasmi Parlimen, Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba akan memberi penerangan mengenai tindakan menangani pandemik COVID-19.

Selain itu, Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Khairy Jamaluddin, pula akan menerangkan mengenai perkembangan Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan yang sedang berjalan ketika ini.

Dalam pada itu, Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz akan menerangkan mengenai pakej-pakej bantuan ekonomi, manakala Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob merangkap Menteri Pertahanan dijadual memberi penerangan mengenai pelaksanaan darurat, pada akhir mesyuarat kelak.

Manakala, Ahli Parlimen akan diberikan ruang untuk meminta penjelasan dan mengemukakan pandangan sebelum menteri memberi jawapan berhubung isu yang dibangkitkan semasa pembentangan berkenaan.

Selain itu, sebanyak 12 dokumen merangkumi tiga Proklamasi Darurat dan sembilan Ordinan Darurat akan dibawa ke dalam mesyuarat Dewan Rakyat hari ini.

Mesyuarat Khas Penggal Ketiga Parlimen Ke-14 berlangsung selama lima hari, mulai hari ini sehingga 29 Julai dan 2 Ogos.

Semua 220 Ahli Parlimen termasuk yang belum divaksin dibenarkan hadir ke Dewan Rakyat dengan pematuhan prosedur operasi standard (SOP) yang ketat, termasuk perlu menjalani ujian saringan COVID-19 serta memakai pelitup muk

Get real time updates directly on you device, subscribe now.