nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jurukimpal rogol kanak-kanak OKU dipenjara 25 tahun

26 JULAI: Seorang jurukimpal dihukum penjara 25 tahun dan 20 sebatan oleh Mahkamah Sesyen Temerloh hari ini kerana merogol kanak-kanak orang kelainan upaya (OKU) berusia 12 tahun.

Hakim Manira Mohd Nor menjatuhkan hukuman itu selepas tertuduh yang berusia 27 tahun mengaku bersalah terhadap dua pertuduhan merogol mangsa yang juga anak saudara isterinya.

Manira menjatuhkan hukuman penjara 10 tahun dan 10 sebatan bagi pertuduhan pertama dan memerintahkan hukuman bermula dari tarikh tangkap 21 Julai lalu, manakala penjara 15 tahun dan 10 sebatan bagi pertuduhan kedua yang berkuat kuasa selepas selesai hukuman pertama.

Tertuduh didakwa melakukan kesalahan itu di rumahnya di Jalan Karak Temerloh antara 11 pagi dan 12 tengah hari sekitar pertengahan Jun lalu dan pada 11 pagi 19 Julai lalu.

Pertuduhan mengikut Seksyen 376 (3) Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 30 tahun dan tidak kurang 10 sebatan.

Terdahulu, tertuduh yang tidak diwakili peguam merayu hukuman sebat dilebihkan supaya hukuman penjara dapat dikurangkan atas alasan dia mempunyai seorang anak kecil.

Timbalan Pendakwa Raya Ain Fadilah Md Ali memohon mahkamah mempertimbangkan faktor tertuduh melakukan perbuatan terkutuk itu terhadap seorang OKU pembelajaran yang dijaga isterinya sejak mangsa masih bayi.

Katanya, perbuatan tertuduh terbongkar selepas mangsa mengadu kepada neneknya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.