nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis siasat helikopter mendarat di Padang Ipoh

23 JULAI :  Polis Perak telah membuka  kertas siasatan berhubung sebuah helikopter yang mendarat di Padang Ipoh  yang tular di media sosial, dipercayai mengambil tempahan nasi ganja hari ini.

Menurut Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalatrash Wahid, siasatan akan dilakukan di atas kesalahan melanggar prosedur operasi standard (SOP) larangan merentas daerah dan negeri.

“Polis telah membuka kertas siasatan berhubung perkara itu  berdasarkan kesalahan melanggar SOP merentas daerah dan negeri terhadap individu dan syarikat penerbangan berkenaan.

“Kes akan disiasat di bawah Peraturan-peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (PPPPB 2020) Akta 342,” jelasnya kepada pemberita hari ini.

Menjadi tular di media sosial berikutan sebuah helikopter milik syarikat swasta  yang dinaiki dua lelaki  mengejutkan orang ramai apabila melakukan pendaratan di Padang Ipoh hari ini.

Helikopter tersebut dikesan telah mendarat pada jam 9.55 hingga 10.15 pagi bagi mengambil pesanan 36 bungkus nasi ganja dari sebuah kedai nasi kandar terkemuka di bandar raya ini.

Semakan polis dengan Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Malaysia (CAAM) Ipoh mendapati helikopter tersebut hanya mendapat kebenaran untuk mendarat di Lapangan Terbang Sultan Azlan Shah (LTSAS) Ipoh sahaja.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.