nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Syed Saddiq hadir di Mahkamah Sesyen, KL

22 JULAI: Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman tiba di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, pagi ini, bagi berdepan pertuduhan pecah amanah iaitu menyeleweng dana sebuah parti bernilai kira-kira RM1 juta.

Beliau yang juga bekas Menteri Belia dan Sukan tiba kira-kira jam 9.02 pagi dengan diiringi barisan peguamnya, Gobind Singh Deo dan Datuk Ambiga Sreenevasan.

Mengikut pendaftaran di sistem mahkamah, kes Syed Saddiq akan disebut di hadapan Hakim Azura Alwi dan Suzana Hussin.

Syed Saddiq merupakan Presiden Penaja Parti Ikatan Demokratik (MUDA) yang sebelum ini memegang jawatan Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (ARMADA) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

Semalam, PNBBC Portal melaporkan Ahli Parlimen tersebut yang berumur 29 tahun itu dijangka berhadapan dengan dua pertuduhan di bawah seksyen 403 dan 405 Kanun Keseksaan iaitu kesalahan pecah amanah jenayah.

Sumber berkata, jumlah keseluruhan penyelewengan dilakukan bekas ketua pemuda sayap sebuah parti politik berkenaan adalah dianggarkan bernilai RM1. 12 juta.

Sebelum ini, bekas menteri berkenaan mendakwa bahawa wang yang hilang berkenaan sebenarnya adalah milik peribadi dan ibu bapanya yang akan digunakan untuk kerja-kerja menaik taraf rumahnya

Terdahulu, beberapa individu dipercayai kenalan dan ahli keluarga Syed Saddiq termasuk ibu bapanya , Syed Abdul Rahman Syed Abdullah Al-Sagoff dan Sharifah Mahani Syed Abdul Aziz dilihat hadir di lobi mahkamah.

Turut kelihatan, Naib Presiden PKR, Tian Chua, Ahli Parlimen Pantai, Ahmad Fahmi Mohamed Fadzil dan Ahli Parlimen Segambut, Hannah Yeoh.

Selain itu, puluhan pengamal media daripada pelbagai agensi turut memenuhi ruang lobi mahkamah untuk membuat liputan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.