nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis ‘berhibur’ dalam balai digantung tugas

22 JULAI: Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed, mengesahkan Ketua Balai Polis dan tiga anggota yang ‘berhibur’ di dalam balai di daerah Kajang, digantung tugas serta-merta, semalam.

Arjunaidi berkata mereka juga ditukarkan serta-merta ke Bahagian Pentadbiran, Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kajang sehingga siasatan ke atas mereka selesai.

Beliau berkata, arahan pertukaran serta-merta itu dibuat selepas mereka dikesan melakukan kesalahan selepas serbuan dilakukan oleh Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard (JIPS) Bukit Aman, kelmarin.

“Saya mengesahkan mereka ditukarkan serta-merta bagi membolehkan siasatan dibuat dan Polis Selangor mengarahkan seorang anggota berpangkat Sub Inspektor mengambil alih tugas sebagai Ketua Balai Polis, di balai polis berkenaan.

“Ini bagi membolehkan segala urusan harian di balai terbabit dengan masyarakat dan penduduk di kawasan berkenaan berjalan lancar,” katanya ketika dihubungi sebuah akhbar hari ini.

Terdahulu, media melaporkan seorang Ketua Balai Polis bersama tiga anggotanya serta empat wanita orang awam ditahan hasil serbuan Bukit Aman, ketika mereka berhibur dalam bilik khas di balai polis diketuainya, dalam daerah Kajang, petang kelmarin.

Serbuan dijalankan pasukan daripada JIPS Bukit Aman, pada jam 6 petang, sebaik menerima maklumat dari orang awam.

Ketika serbuan terhadap balai berkenaan, sebahagian daripada mereka dipercayai sedang menari sambil berhibur dengan minuman keras serta minum air ketum dalam sebuah bilik di tingkat dua balai berkenaan.

Mengulas lanjut, Arjunaidi berkata, siasatan lanjut kes itu dijalankan Polis Daerah Kajang dan JIPS Bukit Aman.

“Kita masih menunggu laporan hasil siasatan lengkap segala kesalahan yang berlaku dalam kes itu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.