nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ebit Lew buat laporan polis berhubung isu misi ke Gaza

21 JULAI: Pendakwah bebas Ustaz Ebit Lew membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Dang Wangi, Kuala Lumpur, bagi menafikan pelbagai tuduhan dilemparkan ke atasnya berhubung misi kemanusiaan ke Semanjung Gaza, Palestin, baru-baru ini.

Ebit juga menegaskan dakwaan dibuat beberapa pihak mengenai isu misi kemanusiaan di Semenanjung Gaza, Palestin, baru-baru ini, sebagai melampau.

Beliau berkata tuduhan oleh beberapa pihak termasuk penyanyi rap, Ariz Ramli atau Caprice dan rakyat Malaysia yang tinggal di Gaza, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamarulzaman atau dikenali sebagai Nadir Al-Nuri adalah tidak berasas sehinggakan mengganggu emosi ahli keluarga serta pasukannya.

Berikutan itu Ebit menegeskan beliau sedia menjawab segala tuduhan tersebut dalam masa terdekat ini.

“Dah lama saya diamkan, saya tidak mahu cakap apa-apa, nanti menjadi-jadi.

“Bagaimanapun, semenjak dua menjak ini, daripada live Caprice kemudian hari ini pulak Nadir (dakwaan) tular tentang saya jadi saya tampil membuat laporan polis,” katanya selepas membuat laporan di Ibu pejabat Polis Daerah (IPD)  Dang Wangi hari ini.

Ebit tiba kira-kira tiba pukul 6.16 petang menaiki Toyota Vellfire dengan diiringi beberapa individu termasuk peguamnya sebelum keluar pada pukul 7 malam.

Terdahulu, Nadir yang juga Ketua Pegawai Ekslusif, sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Cinta Gaza Malaysia, mendakwa pasukan misi Ebit membayar kos yang tinggi kepada sebuah syarikat bagi menguruskan kemasukan mereka ke Gaza dan tidak menggunakan khidmat NGO tempatan di Gaza.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.